- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz
#67688960 #57 üzenetére
ok megy is, kösz mindent! már csak a pixel problemat segitsetek nekem megoldani, örök hála ha valaki tud segiteni, amugy vga forum / x1800gto ban is felraktam még nem kaptam valaszt, de ott pontosan leirtam h mit láttam, egy 5 pixeles vagy annyisem bepislogo vizszintes csik és nagyon idegesitö jatek közbe nincs, teljesitmény is jo, de ez a villogás, nagyon örjitö, szoval ha valaki tud segiteni, irjon! kösz mindent!
-
DroneZ^
őstag
Hi all, van egy Asus A8N-E-m, felraktam alaplapi szoftvert mindent szépen, minden jo, de nem akar netröl tölteni, amit letölt hibásan és mindenféle megmagyarazhatatlan kód hiba meg hasonlok, amint uj nvidia.com-rol uj drivert töltöttem, jo lett...
érdekes, most jo a gépem viszont felbontásváltáskor, monitorbekapcsoláskor csikok jönnek 1 mp-en beül utanna nem jön elö csak váltáskor, zöld piros csikok egymas mellet vizszintesen 10-ed másodpercig, és nagyon bosszanto, néha 01 pici lathatatlan csik csak laccik h ott pattant valami, aki tud erröl valamit és gyogyírról irjon! nagyon jo lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest