- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
megyeri
tag
Balinov mióta használod a Net50-et? Mert július 1 óta ha egy év hűséget válalsz rá, akkor fele havidíj van év végéig (945 HUF) és 200 MB adatforgalom jár érte a hűség végéig!
Persze most mondhatod, hogy nem válalsz rá hűséget, de ha jövő júniusban is változatlan lesz a helyzet, nem mondhatod nekem, hogy utólag könnyű okosnak lenni!
Bátyám is azt csinálta, hogy aláírt a net50-re hűséget augusztus elején, utána átváltott 2 GB-ra. Szívás, mert ha minden igaz, csak dec 31-ig kap 5GB adat lehetőséget (és az érvényes NET hűsége miatt most nem vállalhat a 2gigás csomagra hűséget), de csak egy ezressel fizet többet, mint eddig a net50-re (év végéig 1890 helyett 2895 HUF). Januártól amúgy sem szándékozik kifizetni az 5790-et a 2gigás csomagért, akkor visszavált az 50-esre és 1890 HUF-ért 200 MB-ot kap... Addig meg ki tudja, mit találnak ki... -
erdoke
titán
A Net50 mar 200 MB-os, ha olcsobb nem is lett, de legalabb versenykepes.
Mar nekem se szamit a plusz adat, visszamondtam a ceges VPN-nel valo inkompatibilitas miatt. Az csunya volt, hogy egy honap alatt osszesen egyetlen otlettel jottek elo, ami persze nem mukodott. Ahhoz kepest, hogy a masik ket mobilszolgaltatonal hibatlanul mukodik, es ket honapig a nulla szolgaltatasert fizettem, 5e Ft kotbert kertek felmondaskor. Tre
Új hozzászólás Aktív témák
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest