Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engem egyáltalán nem érdekel milyen tesztben mennyit ér el egy akármilyen hw-elem. Engem csak a valós alkalmazások foglalkoztatnak, a szintetikus baromságok nem!
Az idézetek közt nem látok ellentmondást. A Cool 122+ pedig még 7V-on is simán lehűt bármilyen Athlon XP-t, éa még hangja sincs.
Mit értesz passzív processzorhűtőn? Nem igazán létezik ilyen jelenleg (legalábbis olyan, ami egy komoly procit is lehűtene). A víz nem passzív hűtés. A kompresszor, peltier sem.
Én egyébként egy olyan procit választottam, amit a mellékelt és nem hangos gyári hűtő 54°C alatt tart full terhelésen (idle: szobahőmérséklet + 4-8°C)!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sokkal értelmezhetőbb lenne a hsz-ed, ha vennéd a fáradtságot és tagolnád, központoznád (tudod: vesszők, pontok, idézőjelek, bekezdések...) -
törölt tag
Egyénenként változó, hogy mi a hangos. Használtam anno Coolink Cool-122+-t és egyáltalán nem zavart a hangja. Másik kérdés, hogy mi az elfogadható hőmérséklet. Mindkét procicsaládra léteznek csendes hűtők, tehát ez a kérdés a legkevésbé sem releváns.
Milyen hűtéssel lehet lehűteni probléma ellentmond a 110W vs 130W nézetednek. Nem mindegy?
(És tuning.) -
^Bundi^
őstag
1.: az nem ns hanem nm

2.: mire kiforr?..de ezaz, hogy az intelnek már most piacon az új család tehát tavaszra nyárra ki fog forrni az amd, meg csak akkor dobja piacra..magadnak mondtál ellen -t
hangos a venti?..vegyél halkabbat
énis AMD párti vagyok, de most le vannak maradva ami hosszútávra nézve nem jo nekik
és miért is bukott már meg a 900as sériája az intelnek?..ezt vhogy nemértem
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)