- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
válasz
#65675776 #75 üzenetére
Direkt nem a két processzor családot emlegettem.Csak két ugyanolyan teljesítményű procit amelyik közül az eggyiket kisseb,halkabb,esetleg passziv processzorhűtővel tudod lehűteni.A fogyasztásról meg csak annyit,hogy nem biztos ,hogy a több W-t eszegető proci melegszik jobban,ez lehet tervezési,gyártási problémája az Intelnek.Te melyiket választanád?Processzor 1
asszívan elmegy 60Celsius fokon,és 1234 pontot ér el egy akármilyen tesztben,vagy a processzor 2-t:ami ugyanezzel a passziv bordával van szerelve,de csak egy akármilyen,nagy akármiyen csendes ventillátor képes 60 Celsius fokon tartani és a tessztben ugyancsak 1234 pontot ér el.Remélem érted mire gondolok.A fogyasztásról meg csak azt írtam,hogy az engem személy szerint nem érdekel számottevően.Külömben meg fentebb te is írtad idézet: Emellett azt mutatja, hogy az intel nem tud megbírkózni a melegedés/fogyasztás problémájával.Tehát te is problémának tekinted a melegedést.Utána meg ezt írod,idézem:Egyénenként változó, hogy mi a hangos. Használtam anno Coolink Cool-122+-t és egyáltalán nem zavart a hangja. Másik kérdés, hogy mi az elfogadható hőmérséklet. Mindkét procicsaládra léteznek csendes hűtők, tehát ez a kérdés a legkevésbé sem releváns.Szerintem ez is ellentmondás.Na de mindegy térjünk vissza a fő témához,mert már megint elkanyarodtunk.Azt tudni kell,hogy nem az AM2,és nem is a Presler procik hozzák majd az áttörést,ha egyáltalán lesz áttörés.Várom a további híreket AM2 ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- OLED TV topic
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest