Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
válasz
üzenetére
Direkt nem a két processzor családot emlegettem.Csak két ugyanolyan teljesítményű procit amelyik közül az eggyiket kisseb,halkabb,esetleg passziv processzorhűtővel tudod lehűteni.A fogyasztásról meg csak annyit,hogy nem biztos ,hogy a több W-t eszegető proci melegszik jobban,ez lehet tervezési,gyártási problémája az Intelnek.Te melyiket választanád?Processzor 1
asszívan elmegy 60Celsius fokon,és 1234 pontot ér el egy akármilyen tesztben,vagy a processzor 2-t:ami ugyanezzel a passziv bordával van szerelve,de csak egy akármilyen,nagy akármiyen csendes ventillátor képes 60 Celsius fokon tartani és a tessztben ugyancsak 1234 pontot ér el.Remélem érted mire gondolok.A fogyasztásról meg csak azt írtam,hogy az engem személy szerint nem érdekel számottevően.Külömben meg fentebb te is írtad idézet: Emellett azt mutatja, hogy az intel nem tud megbírkózni a melegedés/fogyasztás problémájával.Tehát te is problémának tekinted a melegedést.Utána meg ezt írod,idézem:Egyénenként változó, hogy mi a hangos. Használtam anno Coolink Cool-122+-t és egyáltalán nem zavart a hangja. Másik kérdés, hogy mi az elfogadható hőmérséklet. Mindkét procicsaládra léteznek csendes hűtők, tehát ez a kérdés a legkevésbé sem releváns.Szerintem ez is ellentmondás.Na de mindegy térjünk vissza a fő témához,mert már megint elkanyarodtunk.Azt tudni kell,hogy nem az AM2,és nem is a Presler procik hozzák majd az áttörést,ha egyáltalán lesz áttörés.Várom a további híreket AM2 ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
asszívan elmegy 60Celsius fokon,és 1234 pontot ér el egy akármilyen tesztben,vagy a processzor 2-t:ami ugyanezzel a passziv bordával van szerelve,de csak egy akármilyen,nagy akármiyen csendes ventillátor képes 60 Celsius fokon tartani és a tessztben ugyancsak 1234 pontot ér el.Remélem érted mire gondolok.A fogyasztásról meg csak azt írtam,hogy az engem személy szerint nem érdekel számottevően.Külömben meg fentebb te is írtad idézet: Emellett azt mutatja, hogy az intel nem tud megbírkózni a melegedés/fogyasztás problémájával.Tehát te is problémának tekinted a melegedést.Utána meg ezt írod,idézem:Egyénenként változó, hogy mi a hangos. Használtam anno Coolink Cool-122+-t és egyáltalán nem zavart a hangja. Másik kérdés, hogy mi az elfogadható hőmérséklet. Mindkét procicsaládra léteznek csendes hűtők, tehát ez a kérdés a legkevésbé sem releváns.Szerintem ez is ellentmondás.Na de mindegy térjünk vissza a fő témához,mert már megint elkanyarodtunk.Azt tudni kell,hogy nem az AM2,és nem is a Presler procik hozzák majd az áttörést,ha egyáltalán lesz áttörés.Várom a további híreket AM2 ügyben.