- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Ennek mennyire hihetünk? [link]
-
Thomas1
addikt
Ah, sry, félrenyomtam.
Az való igaz, hogy gamerek ritkán használnak legális XP-t, és ugyanúgy a Vista sem lesz probléma hack ügyben.
De remélem, hogy még kitart egy darabig az XP, és lesz DX10 hozzá.
Vista-ra akkor váltok én is, ha majd nagyon sok tapasztalat lesz róla. Támogatottság, stabilitás,memóriaéhség....... Addíg kell kihúznom nekem is XP-vel.
És legyen igazuk, hogy 2009/2012 lesz a Support vége. -
-
Thomas1
addikt
Nagy idiótaság lenne, ha nem készülne Dx10 XP alá is. Rengetegen fognak XP-t használni szerintem még a Vista megjelenése utáni években is. Amikor meg majd váltanak Vista-ra, akkor már lesz olyan program is, ami ténylegesen kihasználja a Dx10 adotta ''előnyöket''. Addíg DX10 támogatás lesz, de tényleges kihasználás szerintem nem sok.
-
Bgs
senior tag
-
Bgs
senior tag
Nem kovetem annyira az esemenyeket ezen a teruleten es eleg sokat valtozott mostanaban: mi lesz vegulis az xp vegso tamogatasanak az ideje? 2006 vegetol 2008-ig alhangzott tobbfele is, de erdekelne, mi a realis...
-
X-COM
nagyúr
az, hogy supportálva lesz x ideig nem azt jelenti, hogy minden új fejlesztés megjelenik rá.
a dx10 valóban nagyban támaszkodik a wddm-re, így felejtős a dolog xp-n, hacsaknem csinálnak belőle valami lite-os változatot, de ennek megint nem látom értelmét.
Egyébként a WDDM-nek semmi köze a BIOS-hoz.
fentebb még elhangzott az is, hogy xpsp3 tartalmazza majdan ie7-et is, jelen állás szerint ez sem igaz. -
kisfurko
senior tag
válasz
Komplikato #50 üzenetére
Elvileg az új driver modell a kékhalálok ellen készült. Elvárja a hardware-től, hogy támogassa a bejövő paraméterek ellenőrzését.
-
Brae
őstag
válasz
Komplikato #50 üzenetére
''mert elvileg a Vista BIOS-os alaplapon nem is fog menni (pont az új driver modell miatt!)''
Mi van? -
Komplikato
veterán
''A DX10 preview doksiban egy teljesen új driver modellről írnak (ha jól emlékszem), úgyhogy elképzelhető, hogy nem lesz XP-re DX10.''
Én kérdeztem egy Vista fórumban, hogy most mi a szitu, mert elvileg a Vista BIOS-os alaplapon nem is fog menni (pont az új driver modell miatt!), de ''megnyugtattak'', hogy ez csak a 64 bites verzióra igaz. De ki a rosebb akar majd 32 bits verziót, ha minden proci 64 bites már, ráadásul itt még a driverek se lesznek visszatartó erők, mint az XP 64 esetén, sőt az új driver modell miatt lehet még sokkal megbízhatóbb is lesz ??? -
Vincsó
aktív tag
Hát azért van valami ebbe a DX 10-be csak meg kell nézni a Crysis játék előzetes képeit...
[link]
Jó lehet azt mondani render meg mittom én ,de ha visszaemlékezek, a Far Cryban se kellett csalódniés ebben a játékban még csak 2-3 feature lesz benne a DX 10-böl.
-
Fortissimus
őstag
És mire kijönnek a dx 10-et támogató progik, az még 1 év
[Szerkesztve] -
csimmasz
aktív tag
Most akkor ez aztt jelenti, hogy az xp-k mehetnek a kukába, mert arra nem lessz dx10 ???
[Szerkesztve] -
cocki
tag
válasz
afterburner_ #30 üzenetére
Ez mindig is igy volt kitalálva, de legalább addig is lesz mit eladni csúcskategória néven ez volt amikor kilyött a 9700 szép gyors minden 3dmarkban a legjobb de mire kilyötteak az igazi dx9 gamek már volt jobb is lololo. Ez van ellene nem tudsz tenni semmit.
-
Grobber
csendes tag
válasz
afterburner_ #30 üzenetére
Hát ja. Meg ha jönnek az igazi dx10 éhes játékok, akkor ismét elsütik a tuskók azt a mókát, hogy (mint annó a dx9 és dx9a) itt is lesz egy picurka váltás -pl a viszta start után 3-4 hónappal- , amit az ''alap'' dx10 kártyák természetesen nem fognak tudni; szivatják ezek a népet ezerrel.
-
Frenky87
aktív tag
ATi:
The following products support Windows Vista™:
Desktop
ATI Radeon® X1900 Series
ATI Radeon® X1800 Series
ATI Radeon® X1600 Series
ATI Radeon® X1300 Series
ATI Radeon® X850 Series
ATI Radeon® X800 Series
ATI Radeon® X700 Series
ATI Radeon® X600 Series
ATI Radeon® X550 Series
ATI Radeon® X300 Series
ATI Radeon® 9800 Series
ATI Radeon® 9700 Series
ATI Radeon® 9600 Series
ATI Radeon® 9550 Series
ATI Radeon® 9500 Series
Multimedia:
ATI All-in-Wonder® X1900 Series
ATI All-in-Wonder® X1800 Series
ATI All-in-Wonder® 2006 Edition
ATI All-in-Wonder® X800 Series
ATI All-in-Wonder® X600 Series
ATI Theater™ 550 PRO
ATI TV Wonder™ Elite
ATI All-in-Wonder® 9800 Series
ATI All-in-Wonder® 9600 Series
Chipset:
ATI CrossFire™ Xpress 3200
ATI Radeon® Xpress 200
ATI CrossFire™ Xpress 1600
ATI Radeon® Xpress 200M
Mobile:
ATI Radeon® Xpress 200M
ATI Mobility™ Radeon® X1800 Series
ATI Mobility™ Radeon® X1600 Series
ATI Mobility™ Radeon® X1400 Series
ATI Mobility™ Radeon® X1300 Series
ATI Mobility™ Radeon® X800 Series
ATI Mobility™ Radeon® X700 Series
ATI Mobility™ Radeon® X600 Series
ATI Mobility™ Radeon® X300 Series
ATI Mobility™ Radeon® 9800 Series
ATI Mobility™ Radeon® 9700 Series
ATI Mobility™ Radeon® 9600 Series
ATI Mobility™ Radeon® 9500 Series
Workstation:
ATI FireMV™ 2200 PCIE
ATI FireMV™ 2400 PCIE
//Ezek alapján a Chipsetes előírásoknak nem felel meg a lapom?? RX330-am van//
-
KrAt
veterán
Kivi leszek erre a DX10-re. Sztem jó lesz.
-
afterburner_
őstag
s mikor latjuk majd kamatozni a dx 10-et?
eleinte egy ket gamen , meg a next gen 3dmarkon kivul semmin , ha meg mar jönnek igazan dx10 éhes gamek azokhoz meg kevesek lesznek a kezdeti dx10es kartyak.
-
macilaci78
nagyúr
Késik a Vista, késik a fizum is... Mindenki a Vistára vár, kíváncsi vagyok, az első service pack mikor jelenik meg hozzá...
-
-
Frenky89
addikt
Ha végül javíthatatlannak minősül a vga-m(amit negyon nem szeretnék), akkor tuti kivárom ezeket valami gyengus karesszal, bár magamat ismerve ez elég nehéz lesz és annyi pénzem tuti nem lesz, hogy megvegyem az épp aktuális csúcskareszt tehát lehet még várnom jócskán.
Játékokban meg grafikára már nem annyira, de pl fizikára még jócskán van mit gyurni! -
csongi
veterán
GRRRRR!
Valaki húzza már be nekik a féket. Sem pénzzel sem ésszel nem lehet bírni ezt a rohanást.nagyon mérges vagyok. 1-2 hónapig sem érezheti azt az rember hogy a gépe a középmezőnyben maradhatna, mondjuk egy évig.
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
válasz
bagyulajuve #10 üzenetére
Hát jó lenne ha tényleg leállnának már egy kicsit mert hogy minden félévben kiadnak valami új generációs kártyákat ezt már nem lehet követni!
Mire fejleszem a gépemet már cserélhetem mert elavúlt! -
Gaboman
nagyúr
R600/G80
Remélem ők nem a nyárra jönnek ki! -
Integra
titán
jó lenne egy kis nyugi, mert elég elmebeteg módjára megy most a nyomulás, nem lehet ezt pénztárcával most követni...
mi lenne ha végre hdd-proci-ram sebesség növekedne végre látványosan? -
L3zl13
nagyúr
Ha minden igaz a nagy OEM-ek már idén megkapják a Vistát, és akkor szvsz van értelme idén piacra dobni a dx10-es kártyákat.
Kérdés: DX10 illetve R600/G80 már unified shaderes lesz? -
Gaboman
nagyúr
Szerintetek mikor érkeznek meg!
-
(Kolombusz)
veterán
Hát figy, már sokat nem fognak javulni sztem a grafikai effektek a játkokban. Már az oblivion is magas szinten meg van csinálva, nyilván lehet még rajta mit fejleszteni, de a crytekesek is megmondták (akik köztudottan a világ legjobb grafikusai), hogy nemsokára elérjük azt a szintet, amikor egy kis javulás is eszméletlen sok pluszmunkát fog igényelni.
-
SLYM
veterán
kíváncsi leszek a DX 10-re. remélem isteniül fog kinézni
-
bagyulajuve
addikt
erre azért számítani lehetett
-
CocooN-z
őstag
Pedig már szép nyár elé néztünk volna, Conroe, dx10...etc
Nem baj, remélem intel nem hátrál meg és meri kiadni azt a nextgenes cpu ját, és veszek mellé egy Ideiglenes pcie kareszt és várom a vistát, meg az uj karikat.
Mod: AM2 t kinehagyjam...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest