- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
válasz
MichaelSD #120 üzenetére
szándékosan extra hálózati fícsöröket írtam. 3 gépnél nem lesz rájuk szükséged. 3, de még 10+ gépet is összeköthetsz mindenféle hiányérzet nélkül egy hálozatba. a dolog nem úgy néz ki, h vista premiummal nem mehetsz a lanpartyra.
a ps részt újból nem sikerült megérteni, de most már nem is töröm tovább magam. -
FTeR
addikt
válasz
MichaelSD #111 üzenetére
engem rettentően nem érdekel, h mit használsz. (mintha már írtam volna)
prémiumban minden benne van, ami otthonra kell. a businessben meg olyanok, ami irodába. pl irodaába teljesen fölösleges a médiacenter, míg otthonra teljesen fölöslegesek az extra hálózati fícsörök, minek kérnék el az árát olyan fícsörnek, amit sosem használna az addot user.
éreztem, h bele fogsz kötni a játékba. kár, h nem sikerült megérteni a lényeget. a párhuzam annak szolt, h van egy kereskedelmi app, amit évekig fejlesztenek és ennyibe kerül és van egy másik ami annyiba és összehasonlíthatatlanul több munka van benne.
jöhetett volna példának a photoshop is, amiért pofátlanul sokat kér az adobe és arra is mondhattad volna, h nem szoktál képet szerkeszteni vagy photoshoppal, de akkor sem az lett volna a lényeg. -
FTeR
addikt
válasz
MichaelSD #95 üzenetére
ingyenesnek nem ingyenes, de a ''bolti'' oem-hez nincs szupport és vagy harmadannyiba kerül.
kevesebb, mint 30eHUF az oem vista premium. ha megnézed egy 7-8 óra szorakozást nyújtú játék 12eHUF körül rohangál, a wint meg évekig használod. egyáltalán nem drága, csak nem abbol kell kiindulni, h ingyen van.
Én azért maradtam a Linuxnál, mert ha nem értem egy progi miért olyan amilyen, akkor írok a programozojának és elmondja, akár buta felhasználó szintem is (mert nem vagyok programozó).
azért ennek komoly korlátai vannak. megnézném, hogyan csinálnák ezt nagyobb felhasználói táborral (mármint, h minden ''rajongói'' levélre külön válaszol).
egyébként ms vezette be a '90 közepe környékén, h a reklamációkat nem egy helpdeskes fogadja, hanem a programozó.
jártál már az msdn fórumain? ott is beszélgethetsz fejlesztőkkel. soknak még külön blogja is van.
közelebbről az IE7 fejlesztését követtem msdn-en. volt olyan, h a fejlesztő aszonta, h jé igazad van, holnap beszélek a főnökkel és meglátjuk.
Most egy zárt forráskóbban bogózza ki valaki, hogy lehet hupikék start gombot csinálni?Egy nyilt forráskodnál ezerszer hatékonyabban lehet pont ilyen feladatokat megoldani, és ezért az emberek inkább azt faragják.
nem kell kibogozni. utána kell nézni, lehet, h másnak már van rá megoldása. template készítéshez meg külön progis is vannak.
minimálisra tehető azon felhasználók száma (márha felhasználónak lehet nevezni), akik egy problémát úgy oldanak meg, h fogják a forrsákódot belepiszkálnak és újrafordítják. a linux is binárisokat futtat, nem úgy megy mint egy php-s weblap.
ez egy olyna elméleti érv, aminek semmi gyakorlati haszna**.
megint úgy érzem, h felhoztál olyan érveket linux mellett, ami winnél sem probléma.
**egy másik vita kapcsán már kifejtettem, h szerintem sok szempont alapján több a valós, gyakorlati hátránya, mint előnye. az elmélet nem mindig állja meg a helyét a gyakorlatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest