- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
VaniliásRönk #28 üzenetére
igazad van! azért van linux közösség hogy segítsenek (tőlem ne várj sokat én is csak felhasználó vagyok
) azért fura hogy még a sata hdd-t sem látja, mert szinte kivétel nélkül az összes mai linux-nak ez nem szokott problémát okozni
a következő linux disztrók már biztos kezelik majd a sata odd-t is, amit most a vista is tud úgy tudom, viszont ez az alaplaptól is függ gondolom.
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
válasz
VaniliásRönk #18 üzenetére
ja ez elég fura, pedig ismert alaplapod van, mondjuk suse-t nem is raknám fel, ha jól tudom már vagy pár éve elterjedt hogy x86 linuxban sata hdd támogatás van
sata odd -ről meg szerintem ma még problémás bootolni, telepíteni, még windows-ot is (szerintem)
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
válasz
VaniliásRönk #11 üzenetére
de nem is titkolja el , elég ha ''átlapozol'' a tty0 -ra és pl. dmesg írkál sokmindent,
mivel különböző önkéntes csoportok fejlesztik a különböző programokat, persze hogy előfordulat hiba, de ezért nekünk egy fillért nem kell fizetni, mégis egy használható rendszert kapunk és elég sűrűn van update
pl a gnome is állandóan írkál a terminalba (tty0) ilyen-olyan hibákat , azt mégis megy
(csak ilyen user szemszögéből írtam)
Szerk:
kernelforgatás nélkül nem települ SATA rendszerre egy disztró sem
hogy hogyan? nekem simán felment az FC3, FC6 (dev/sdx) sata hdd-t minden mostani linuxnak tudnia kell
sata odd (dvd) azt elhiszem, még nem tudom kinek sikerült bootolnia
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest