- Magisk
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fishi
tag
Az semmi, nemrég szigorított az ms a licence-en, azóta pl. hdd-t sem cserélhetsz a gépben!
FTeR, meglátásom a fentiekkel kapcsolatban:
1. Sikerült téged is megvezetniük a FF vs. IE tanulmányokkal. Nem azért biztonságosabb FF-el netezni, mert hibátlan (és a tesztek erre irányultak ugye), hanem mert gyakorlatilag nem célcsoportja a kártékony kódoknak az elterjedtsége miatt.
2. Mondtál néhány okot, ami miatt ''jobb'' (neked szimpatikusabb) a Win. De az a helyzet, hogy (és pontosan ezért torkollik minden win vs. linux flame parttalan vitába, mert) egyik rendszer sem jobb a másiknál, egyszerűen mások, és így más-más célcsoportnak felelnek meg a szolgáltatásaik, mások az előnyeik ill. hátrányaik.
3. Ugyan pártatlan vagy, amit csinálsz, pontosan az ellenkezőjét mutatja. A linux összes létező hibáját/hátrányát felhozod egy linuxos topikban, és a többiek megoldásra tett kísérleteiben is a hibát keresed. Ha ez nem térítés, akkor micsoda? Amint már a 2-es pontnál írtam, felesleges nem konstruktív hozzáállással a linuxban a hibákat keresni, ha neked jobban megfelel a win, akkor használd azt (mellesleg én is azt teszem, bár a campus után még nem tudom mi lesz), *hidd el, nem kell megmentened egy ártatlan friss számítógép tulajdonost sem megmentened a linuxtól, csak olyan használja, akinek tényleg ez kell...*
*ez csak ide kívánkozott, mert tényleg ez jön le a hozzászólásaidból, de igazából nem neked szól, hiszen nem ez volt a célod a fentiekkel
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
A BIOS PATA-nak ''álcázza'' az összes eszközt, a Windows simán fel is települ, nem kér SATA drivert, csak a SuSE olyan okos hogy rájön ezek SATA eszközök, aztán megáll a tudománya. Az Ubuntu legalább a DVD-t látta, de ha jól rémlik a HDD-t már az sem, de erre nem esküszöm meg mert volt már majd fél éve.
bambano: Felhasználó szinten mozgok ez igaz, de nem olyan stupid user vagyok hogy egy 12 éves kislányhoz hasonlítsanak.
Viszont azt hiszem ezt nincs értelme itt tárgyalni. Mondjuk amikor linux topikokban kérdeztem akkor nem kaptam ennyi figyelmet...
MichaelSD: nForce 4 Ultra, SATA Maxtor DM10 és Samsung DVD
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Nekem az a bajom hogy nemcsak hibaüzeneteket dobál, hanem el sem indul, sőt fel sem települ!
Azt meg hogy kernelforgatással kezdjem a telepítést meghagyom másnak.
SuSE alatt meg absz. csőd az egész, mert mint írtam még a rohadt ROM-ot sem látja, szóval el sem tudom képzelni hogy tudnám felvarázsolni a gépemre.
Már nem is akarom, a dolgok jelenlegi állása mellett előbb lesz Vista a gépemen mint Linux, pedig nem így képzeltem.
ngabor2: Akkor meg tudod mondani mi gáncsolja el a linux telepítőket a gépemen? Mert el sem jutok odáig hogy el tudjam cseszni valahogy. Elvileg olyan kezesnek kéne lenniük mint egy Windows telepítőnek... Régebben nem egyet feltelepítettem, még a Socket 7-es csodamasinámra is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magisk
- Honda topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest