Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fishi

tag

válasz rollins #121 üzenetére

Az semmi, nemrég szigorított az ms a licence-en, azóta pl. hdd-t sem cserélhetsz a gépben!

FTeR, meglátásom a fentiekkel kapcsolatban:
    1. Sikerült téged is megvezetniük a FF vs. IE tanulmányokkal. Nem azért biztonságosabb FF-el netezni, mert hibátlan (és a tesztek erre irányultak ugye), hanem mert gyakorlatilag nem célcsoportja a kártékony kódoknak az elterjedtsége miatt.
    2. Mondtál néhány okot, ami miatt ''jobb'' (neked szimpatikusabb) a Win. De az a helyzet, hogy (és pontosan ezért torkollik minden win vs. linux flame parttalan vitába, mert) egyik rendszer sem jobb a másiknál, egyszerűen mások, és így más-más célcsoportnak felelnek meg a szolgáltatásaik, mások az előnyeik ill. hátrányaik.
    3. Ugyan pártatlan vagy, amit csinálsz, pontosan az ellenkezőjét mutatja. A linux összes létező hibáját/hátrányát felhozod egy linuxos topikban, és a többiek megoldásra tett kísérleteiben is a hibát keresed. Ha ez nem térítés, akkor micsoda? Amint már a 2-es pontnál írtam, felesleges nem konstruktív hozzáállással a linuxban a hibákat keresni, ha neked jobban megfelel a win, akkor használd azt (mellesleg én is azt teszem, bár a campus után még nem tudom mi lesz), *hidd el, nem kell megmentened egy ártatlan friss számítógép tulajdonost sem megmentened a linuxtól, csak olyan használja, akinek tényleg ez kell...*

*ez csak ide kívánkozott, mert tényleg ez jön le a hozzászólásaidból, de igazából nem neked szól, hiszen nem ez volt a célod a fentiekkel

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

• bambano

titán

válasz rollins #30 üzenetére

A kernel jobb szereti ahci meghajtónak, viszont ha az xp-t pata-ra rakta, akkor ebből baj lehet.

A segítséget pedig lehet, hogy azért nem kapta meg, mert nem biztos, hogy ilyen alaplapot láttott ember fórumozik itt.

• VaniliásRönk

nagyúr

válasz rollins #23 üzenetére

A BIOS PATA-nak ''álcázza'' az összes eszközt, a Windows simán fel is települ, nem kér SATA drivert, csak a SuSE olyan okos hogy rájön ezek SATA eszközök, aztán megáll a tudománya. Az Ubuntu legalább a DVD-t látta, de ha jól rémlik a HDD-t már az sem, de erre nem esküszöm meg mert volt már majd fél éve.

bambano: Felhasználó szinten mozgok ez igaz, de nem olyan stupid user vagyok hogy egy 12 éves kislányhoz hasonlítsanak. :(((

Viszont azt hiszem ezt nincs értelme itt tárgyalni. Mondjuk amikor linux topikokban kérdeztem akkor nem kaptam ennyi figyelmet...

MichaelSD: nForce 4 Ultra, SATA Maxtor DM10 és Samsung DVD

[Szerkesztve]

• VaniliásRönk

nagyúr

válasz rollins #16 üzenetére

Nekem az a bajom hogy nemcsak hibaüzeneteket dobál, hanem el sem indul, sőt fel sem települ! :D Azt meg hogy kernelforgatással kezdjem a telepítést meghagyom másnak. ;) SuSE alatt meg absz. csőd az egész, mert mint írtam még a rohadt ROM-ot sem látja, szóval el sem tudom képzelni hogy tudnám felvarázsolni a gépemre. :W Már nem is akarom, a dolgok jelenlegi állása mellett előbb lesz Vista a gépemen mint Linux, pedig nem így képzeltem.

ngabor2: Akkor meg tudod mondani mi gáncsolja el a linux telepítőket a gépemen? Mert el sem jutok odáig hogy el tudjam cseszni valahogy. Elvileg olyan kezesnek kéne lenniük mint egy Windows telepítőnek... Régebben nem egyet feltelepítettem, még a Socket 7-es csodamasinámra is.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés