Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Nem volt itt flamelés szerintem, csak dumálunk. Ha figyeltél, én nem utasítottam el zsigerből ezt a sandisk lejátszót, egyszerűen elmondtam a véleményem róla az alapján, ami a cikkben volt. És nemcsak a negatívumokat. Annál többet viszont nemigen tudni róla, úgyhogy ezzel egyelőre a téma lezárva.
-
GP-Sz
senior tag
MP3 lejátszónál a kijelző sokadrangú szempont lévén audió eszköz
Ne haragudj, de ez már enyhén erőltetett magyarázkodásként hat. Egy mp3 lejátszónál, amin akár 1000 szám is lehet simán, igenis fontos a kijelző. A kék háttérvilágítás pedig igenis úgy szar, ahogy van. Asszem pár éve lecsengett már ez a téma, hogy legyen mindenen ilyen, mert az cool
+pro: nem kell hozzá fostver hogy zenét másolhass rá.
Én nem értem, mindig ezzel jönnek azok, akiknek nem apple lejátszójuk van, de megmondom őszintén, én divottal értek egyet: az iTunes legalább rászoktatott arra, hogy rendesen karbantartsam az ID tageket, ami azért nem olyan nagy munka, ellenben van értelme. Ha meg ez megvan, onnantól az iT-t teljesen korrektül lehet használni, ahogy az ipodot is (az tény, hogy mindenféle szedettvedett mp3mal gázos lesz a rendszer).
Randa ??? Ki nem sz@rja le?
Nem vagyok egy divatmajom, de ha veszek valamit 50-100ezerért, akkor az nézzen már ki valahogy -
-
GP-Sz
senior tag
Pro: fm rádió és hangfelvétel (bár ezeket soha nem használnám
), 19 órás akku (ez tényleg), ár
Con: randa (ez persze szubjektív), kék háttérvilágítás (kifolyik tőle az ember szeme), a méreteiről meg nem tudni semmit (én most kizárólag a méretek miatt veszek egy nanot a mini helyett) -
La Palma
csendes tag
mai utolsó válaszom, mert bazi álmos vagyok...
- létezik ms office X for mac is (ami az ms által bevallottan jobb lett, mint a pc-s verzió)
- az eladott mp3 lejátszókban vezet az apple (73%). a zenei eladásokban nagyon el van még maradva, ott ha jól tudom az amazon a listavezető.
asszem látható a hozzászólásaimból, hogy nem vagyok híve a flame-nek, pedig az itthon lévő huszonegypár mac alapján elég nagy fanatikus vagyok
'ccakát -
bwoay
nagyúr
remélem, hogy a HSZ-em senki nem veszi állásfoglalásnak, de
kénytelen vagyok észrevételezni,
hogy sok igazság van bumper irományában.
én úgy vettem észre, hogy az iPod tulajok és/vagy rajongók zöme
határozott fanatizmussal képes fellépné, ha az Apple lejátszóit bárki is rossz szóval meri illetni. Pedig szvsz nem feltétlelül hülye az, aki:
1. szívesen használná a lejátszót UMS eszközként zenemásolásra is
2. hallgatna rajta rádiót (ez a céleszköz szöveg nem igazán hiteles,
tekintve, hogy színes LCD & képnézegető feature bezzeg van benne)
3. a támogatott formátumokon kívül történetesen mást favorizál
(pl: ogg vorbis)
nem lenne rossz, ha végre sikerülne tudomásul venni,
hogy bármilyen csúcsminőség/csúcsdesign/kultusztárgy is egy iPod lejátszó,
attól még nem fog MINDEN EMBER elvárásainak megfelelni.
Akinek más kell, az mást vesz,
de ettől még lehet ő is értelmes ember.
Rádió téma:
ha a rádióban játszott zene kielégítene, akkor mp3 player helyett vettem volna egy rádiót. Én a rádióban nem zenét szoktam hallgatni,
hanem híreket, meg beszélgetős rádióműsorokat. És szerintem nem rossz dolog,
hogy ezeket meghallgathatom az mp3 lejátszómmal is.
ja! azt el is felejtettem leírni, hogy nekem tetszik ez az iPod nano,
végre az Apple is kirukkolt egy flash playerrel,
az első 4GB kapacitású flash lejátszót meg már amúgy is régóta vártam.
[Szerkesztve] -
La Palma
csendes tag
ha úgy nézed sérül, de ez csak és kizárólag jogi akadályok miatt van így.
az apple csak úgy tudott megállapodni a kiadókkal az itms létrehozásakor, hogy a megvásárolt és ipodra feltöltött zenéket nem lehet visszatölteni ezzel akár másik ipodra vagy akármire újra feltölteni. tehát amit én megvettem és az ipodomon tárolok, azt a te ipododra ne tudjuk felrakni. csak és kizárólag jogi akadályok miatt
verstanden? -
La Palma
csendes tag
hordozható mp3 lejátszó és nem pedig mp3 hordozó (de akár az is). tehát fogod, feltöltöd a gépről az mp3-at, elmész otthonról és hallgatod az mp3-at.
a fájl ugyanaz marad, hidd el. vannak módszerek, amivel nemhivatalosan vissza lehet szedni az ipodól a zenéket és azt egy bármely más mp3 lejátszón le tudod játszani. tudom, mert tapasztaltam. emellett az ipod is csak simán rejtett könyvtárakba helyezi a zenéket.
utólag szerkesztve: belenéztem az ipod belibe. annyiban átalakítja a zenéket, hogy új nevet ad nekik és adatbázis-szerűen tárolja az ipodon. de ettől még ugyanúgy mp3, m4a, aac stb...
egy dolgot tisztábban kellene látni. az ipod egy kütyü (kinek tetszik, kinek nem embere válogatja), amihez jár az itunes program, ami viszont nem csak feltöltő szoftver, hanem egy olyan cucc, amivel elérsz egy szolgáltatást, nevezetesen az itms-t. az ipod egy remek kütyü, az itunes kicsit több, mint egy középszerű alkalmazás, de az itms viszont forradalmi dolog, mégpedig azért, mert legálisan juthatsz a kedvenc zenéidhez, albumaidhoz és legálisan töltheted fel az ipodra (vagy akár más mp3 lejátszóra). és ettől olyan mocskosul sikeres az ipod.
csak ezt a honi artisjus-origózeneáruház kettőst kellene már felrobbantani a francba és akkor jöhetne végre ide is az itms hungary
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
A konvertalos dolog azert erosen tulzas, mp3-at tud nativan, marpedig a zenek nagyobb resze azert abban van, azonkivul az AAC sem az Apple talalmanya.
Az USA-ban meg azert piacvezeto, mert irdatlan sokat koltottek a marketingjere (pl a Blade III egy jo hosszu iPod reklam volt), es az atlagember nagyjabol ott tart, hogy mp3 lejatszo=iPod, a geek kozonseg kedvenceirol (iRiver, iAudio, Creative, mittomen) nem is igazan hallottak, mig az iPodbol meg divatkiegeszito lett.
-
La Palma
csendes tag
valamit rosszul értelmezel. mi az hogy nem használható mp3 lejátszóként, mert cak a saját szoftverével másolt és konvertált fájlokat...
1. nem konvertálja át az itunes a fájlokat saját formátumára. ugyanazt az mp3-at használja, mint bármelyik más. emellett hadnál mégg aac-t, apple lossless és még egy pár formátumot
2. a winamp is tud az ipodra fálokat másolni (mac os alatt is van néhány warez alkalmazás, amivel közvetelenül cd-ről ipodra tudsz zenét tenni az itunes kihagyásáva)
3. adják a készülékhez az itunest, tehát tudod használni... (ha párhuzamot akarok vonni, akkor az ms office for win nem valódi irodai alkalmazás, mert csak a windows alatt hajlandó futni)
még egy gondolat: már nem csak az usában piacvezető. már japánban is...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen routert?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest