Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
hát... olyan már volt h hawer fülesét (huszonsokezres panasonic cucc) rádogtuk a csöves erősítőre, és olyan basszust nyomott h rezgett a fülcimpám
... az jó volt, bevallom.
Bár h ez a kütyü ezt az érzést mennyire adja át azt v.hogy nem tudom elképzelni... Eddig is hülyének néztek ha headsettel rohangáltam, főleg amikor ilyen motoroloa cuccal, és este kéken villogott a fülem, de azt hiszem ez a rezgő füllel viszi a pálmát... Mekkora lol már, nem? Állsz a buszon és azt látod h előtted álló öltönyös úriembernek elkezd rezegni a füle mint a vesztés... szerintem nagyon nagy lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple USB C kábelek - Új
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest