- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricy78
tag
Kérlek segítsetek. Kaptam egy Nokia HWD 3 bluetooth headsetet, és szeretném a számítógépemhez csatolni skypeozni, msnezni, de az istennek sem akarja. Csatlakoztatni még tudom, de ennyi. Aki tud valami biztos infót légyszi jelezze már a fricy78@chello.hu mailcímen. Előre is köszi.
-
micro
addikt
Telefon a táskában, headset a zsebben szituációnál jól jöhet...
-
Efreet
senior tag
válasz
Coyote2000 #6 üzenetére
jó, jó csak úgy mondtam....
a telefon amúgy elfoglalja a kezed a beszélgetés idejére, a headset bedugása csak pár másodperc,és utána mindkét kéz szabad...
nem tudom amúgy az értelmét, de ez akár lehet egy használati lehetőség, talán van valaki aki látott már valakit aki így használná. -
Coyote2000
őstag
ha rezeg csak be kell dugni a füledbe és fogadni a hívást
Ennyi erovel minek headset, ugyanennyibe kerul elovenni a telefont. Utcan meg amugy is paraszt dolog a headset (kiveve ha tenyleg mindket kezedre nagy szukseged van, es egy beszelgetes erejeig sincs lehetoseged a telefont markolni). Altalaban csak kinevetem az ilyen arcokat, de tobbszor lattam, hogy masok be is szolnak az ilyen nagyarcu legenyeknek.
Ez kb olyan kategoria mint moziban/szinhazban hangosan telefonalni. Kulturaltsag kerdese.
[Szerkesztve] -
Efreet
senior tag
annyi értelme lehet, hogy nem kell a headsetet állandóan fülben tartani, hanem mondjuk zsebben/ingben akárhol... ha rezeg csak be kell dugni a füledbe és fogadni a hívást, utcán sétálva meg nem nézel ki jamesbondnak
-
Coyote2000
őstag
Mondjuk en harapni tudok amikor valaki csiklandozza a fulemet, ugyhogy valoszinuleg ''imadnam'' ezt a cuccot. Gondoljatok bele, ha Tom Cruisenak ilyen lett volna a fejen a mission impossible-ben, siman elrohogte volna magat amikor leengedtek kotelen adatot lopni
Egyebkent hatalmas baromsag az egesz, mert tenyleg nincs ertelme a hangjelzes nelkuli BT headsetnek - ugyis hallod a zizegest, ha rezeg! -
opr
nagyúr
hát... olyan már volt h hawer fülesét (huszonsokezres panasonic cucc) rádogtuk a csöves erősítőre, és olyan basszust nyomott h rezgett a fülcimpám
... az jó volt, bevallom.
Bár h ez a kütyü ezt az érzést mennyire adja át azt v.hogy nem tudom elképzelni... Eddig is hülyének néztek ha headsettel rohangáltam, főleg amikor ilyen motoroloa cuccal, és este kéken villogott a fülem, de azt hiszem ez a rezgő füllel viszi a pálmát... Mekkora lol már, nem? Állsz a buszon és azt látod h előtted álló öltönyös úriembernek elkezd rezegni a füle mint a vesztés... szerintem nagyon nagy lenne -
KisAphex
csendes tag
Biztos az a jó benne, hogy csiklandozza a füledet-belülről-
-
Spindlyman
tag
Khmmm.... Talán ha valakinek a fülén van az egyik erogén zónája....bár akkor meg a nyögdécselés lesz zavaró...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Jabra bemutatta a vibráló headsetet.
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest