- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Arra sincs garancia, hogy a törött lábú antilopot nem éri utol az oroszlán... Ha egészséges a természet, akkor nem nagyon hagyja a gyengét érvényesülni. Kétlem, hogy sok fogyott a DX:IW-ből.
Szerintem 3D motort legfeljebb 2-3 NAGYON erős programozócsapat tud csinálni. Én ilyennek tartom Sweeny-éket az UT warframe-vel és Carmack csapatát a Doom3 motorra. Abban már korán sem vagyok bitzos, hogy a Raven Soft és Romero üdvöskéje a HL2 jó lesz, bár ugyanúgy bízom benne mit az Oroszerőben a STALKER mögött.
Valójában nem is gond, hogy nem tudnak sokan jó motort csinálni, ők inkább gyúrjanak korrekt fizikára, hangra, AI-re és JÓ ÖTLETRE, mert abból még kevesebb van mint jó motorból. -
rudi
nagyúr
Hát azért azt ne felejtsük le, hogy a DX:IW nem lett valami szép és jó játék, a programozók egyáltalán nem álltak a helyzet magaslatán. Szerintem a FarCry-on is lenne mit csiszolni. Majd akkor fogjuk megtuni mire elég egy mai kártya Shader2 vagy 3-ban ha hozzáértő kezekből is kikerül valami. Nézd csak meg a Princet vagy esetleg a rokon Beyond Good And Evilt, de akár az említett Silent Hill 3-at. No azok még a 8500-asomon is egészen korrektül mentek. Aztán ott van az NFS:U ami vizuálisan megint jó lett, de haver 800as Duron és GF2MX200(!)-al is tudott játszani vele! Még a TRAoD-ra is rá lehet fogni, hogy elég rendesen ment grafikailag, bár bugok voltak/vannak benne rendesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest