- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Nem hinném, hogy rossz a szemléletmódunk. Az egy súlyos, fatális tévedés, hogy az ff-nek nincsenek meghívható függvényei, mert vannak. Az ff-en belül a html motor, a gecko, ugyanúgy hívható, mint ahogy az msie belső részei hívhatók. A gnome-os levelezők pontosan ugyanúgy hívogatják html rendereléshez a gecko-t, mint ahogy az outlook az msie-t.
És itt domborodik az eb hantja, hogy filozófiájában nincs olyan egetverő különbség a két rendszer között, tehát minden további nélkül ki kellene tudni cserélni az msie-t ff-re. Mégsem lehet. Ezért mondja az EU illetékes vizsgálóbizottsága, hogy visszaélt a piaci erőfölényével.
Az meg külön kifogásolandó, hogy az ms csinált olyan plugint, amivel az ff-be bele lehet rakni windows media tartalmakat, tehát az ms ért az ff-hez. Akkor miért is nem lehet lecserélni az ie-t? mitől is van olyan távol a két rendszer, hogy lehetetlen a csere? Egy különbség van: az msie helyett ff-et felrakni, az csökkenti az ms piacát, monopolisztikus törekvéseit hátráltatja, míg ff alá ms által fejlesztett plugint berakni az meg növeli az ms monopóliumát. -
doc
nagyúr
döntse el a felhasználó közösség, mondjuk népszerűségi alapon lehetne válogatni
fizetni meg miért kellene? a firefox, az opera, stb. mind ingyenesek
linuxoknál pl. tökéletesen működik a dolog, általában pl. egy kde-vel felszerelt linuxon alap a konqueror, és többnyire a telepítő lemezen van egy firefox, emellett a csomagkezelővel kb. 2 kattintással letölthető/telepíthető bármilyen másik browser -
moma
őstag
Mac: nyilván ott sincs rendben a szoftver ellátottság, szintén a Win monopol helyzetéből adódóan. Szerintem a lényege annak amit írtam áll.
IE6: nyugodtan meg lehetne oldani szerintem, hgoy amikor telepíted választhass, hogy milyen böngészőt akarsz. Ugyan ez a media playerre is. Szerintem ahol lehet az MS eléggé megpróbálja az alternatívákat, nem az által, hogy ő nyújtaja a legjobb szolgáltatást, hanem mesterséges eszközökkel kinyírni. Szerintem a megoldás az lenne, ha állami szervek kierőszakolnák, hogy ne lehessen olyan, hogy operációs rendszer függőek a programok. Valami szabványosítással, aminek ha akar bármilyen OS megfelelhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged