- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
én ugy tudom hogy a mezei xpk ben és a morgan magos duronban is van.
csak nem mindegyik alaplap haszálja ki a belsö höméröt
de külsö mindegyiken van és egy 1* matsonicon is be lehet kapcsolni a tulmelegedés védelmet(50-55-60-65-70 fok közül lehet válassztani hogy hol riasszon és hogy hol kapcsolja ki magát
tudomásom szerint az mp belülröl semiben nem külömb az xp töl és nem hiszem hogy egy server családba szánt procinál ne gondolnának erre(az amd 76x chipsetekben is benne van márpedig a multi proceszoros amd rendszerek mind ennek a chipnek valameik verzioját használják) a leg jobb tudomásom szerint. -
Adi
senior tag
Sz*rt sem ér, amíg normális hővédelem nincs benne. :(
-
Genialis
aktív tag
Két ilyen procihoz egy kétcsatornás 333-as csipszet dukálna. És az már lehetne még jövőre is egy használható belépő szintű abakusz.
-
TitiRii
senior tag
Kiváncsi vagyok ki ad hozzá ki chipkészletet.
Az amd megint kreál 1 nagyon jót (csak sajnos nem fejleszti) vagy a többiek csinálják meg elöször?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest