- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
klepto
addikt
Na igen, ezekkel én is így vagyok. A 16bites gépeknek pont ez volt a varázsuk. A 32 bites gépek között a Sega Saturn volt még olyan, ami a 2d-s játékokat öltöztette nagyonszép új ruhába, gyönyörű grafika, de mégis klasszikus 2d-s játékmenet. Ezért ment csődbe az agyon3dsített Sony melett, holott sokkal szebb grafikái voltak :(((
-
tomcs
őstag
az a problema hogy egy jatekkonzol sikere nem igazan arrol merheto hogy mennyire jo vele jatszani hanem hogy mennyien veszik meg.. valamint igazad lehet abban is hogy nintendo = mario, foleg ha ugy nezzuk hogy sony - minoseg; microsoft - hazai termek (amerikaiaknak!!!)
valoszinuleg nekem sose lesz konzolom mert szeretem magamnak osszevalogatni, osszerakni stb es nem birnam ha egy 1-az-1ben a polcrol levett ize lenne a ''szamitogepem'' de fene tudja. ez a topik amugy se az osszeeskuveselmeletekrol szol hanem a nintendo piaci eselyeirol. visszaterve mind3 konzolnak megvannak a maga fanatikjai, na en meg pc-s vagyok es maradok is.
...
(rajottem hogy nem akarok masfel oldalt elmelkedni ilyen melegben, raadasul ugyse olvasna el senki, harmadreszt meg ugyis tok szubjektiv az egesz velemenyem a konzolokrol meg a nintendorol es barki ossze tud rakni maganak 1et inkabb elkuldom igy oszt jol van :) ) -
tomcs
őstag
igazabol nem igazan van mirefel versenyeznie az ilyen mamutokkal mint a sony vagy a ms. ha nekik nem jol megy valami fogjak es atcsoportositanak.. hosszu tavon ugyis vissza fog jonni es van annyi penzuk hogy valami csoda folytan rovid tavon bukta tortenne nintendo altal akkor se tegye ki oket a piacrol. latod, ms 1 csomo szoftver + kiegeszito hw-k, a ''szorakoztato elektronika'' meg joforman szinonimaja a sony-nak. ezzel szemben a nintendo gyart(ott) pl magyarkartya japan megfelelojet meg egyeb jatekokat.. nem 1 sulycsoport meg ha momentan a nintendo sokkal regebbi ceg is (nem tom pontosan a sony milyen idos, msre parszor raver eletkorban :D)
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Home server / házi szerver építése
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest