- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Aktív témák
-
klepto
addikt
Na igen, ezekkel én is így vagyok. A 16bites gépeknek pont ez volt a varázsuk. A 32 bites gépek között a Sega Saturn volt még olyan, ami a 2d-s játékokat öltöztette nagyonszép új ruhába, gyönyörű grafika, de mégis klasszikus 2d-s játékmenet. Ezért ment csődbe az agyon3dsített Sony melett, holott sokkal szebb grafikái voltak :(((
-
tomcs
őstag
az a problema hogy egy jatekkonzol sikere nem igazan arrol merheto hogy mennyire jo vele jatszani hanem hogy mennyien veszik meg.. valamint igazad lehet abban is hogy nintendo = mario, foleg ha ugy nezzuk hogy sony - minoseg; microsoft - hazai termek (amerikaiaknak!!!)
valoszinuleg nekem sose lesz konzolom mert szeretem magamnak osszevalogatni, osszerakni stb es nem birnam ha egy 1-az-1ben a polcrol levett ize lenne a ''szamitogepem'' de fene tudja. ez a topik amugy se az osszeeskuveselmeletekrol szol hanem a nintendo piaci eselyeirol. visszaterve mind3 konzolnak megvannak a maga fanatikjai, na en meg pc-s vagyok es maradok is.
...
(rajottem hogy nem akarok masfel oldalt elmelkedni ilyen melegben, raadasul ugyse olvasna el senki, harmadreszt meg ugyis tok szubjektiv az egesz velemenyem a konzolokrol meg a nintendorol es barki ossze tud rakni maganak 1et inkabb elkuldom igy oszt jol van :) ) -
tomcs
őstag
igazabol nem igazan van mirefel versenyeznie az ilyen mamutokkal mint a sony vagy a ms. ha nekik nem jol megy valami fogjak es atcsoportositanak.. hosszu tavon ugyis vissza fog jonni es van annyi penzuk hogy valami csoda folytan rovid tavon bukta tortenne nintendo altal akkor se tegye ki oket a piacrol. latod, ms 1 csomo szoftver + kiegeszito hw-k, a ''szorakoztato elektronika'' meg joforman szinonimaja a sony-nak. ezzel szemben a nintendo gyart(ott) pl magyarkartya japan megfelelojet meg egyeb jatekokat.. nem 1 sulycsoport meg ha momentan a nintendo sokkal regebbi ceg is (nem tom pontosan a sony milyen idos, msre parszor raver eletkorban :D)
Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fotók, videók mobillal
- Hegesztés topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest