- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Aktív témák
-
klepto
addikt
Na igen, ezekkel én is így vagyok. A 16bites gépeknek pont ez volt a varázsuk. A 32 bites gépek között a Sega Saturn volt még olyan, ami a 2d-s játékokat öltöztette nagyonszép új ruhába, gyönyörű grafika, de mégis klasszikus 2d-s játékmenet. Ezért ment csődbe az agyon3dsített Sony melett, holott sokkal szebb grafikái voltak :(((
-
tomcs
őstag
az a problema hogy egy jatekkonzol sikere nem igazan arrol merheto hogy mennyire jo vele jatszani hanem hogy mennyien veszik meg.. valamint igazad lehet abban is hogy nintendo = mario, foleg ha ugy nezzuk hogy sony - minoseg; microsoft - hazai termek (amerikaiaknak!!!)
valoszinuleg nekem sose lesz konzolom mert szeretem magamnak osszevalogatni, osszerakni stb es nem birnam ha egy 1-az-1ben a polcrol levett ize lenne a ''szamitogepem'' de fene tudja. ez a topik amugy se az osszeeskuveselmeletekrol szol hanem a nintendo piaci eselyeirol. visszaterve mind3 konzolnak megvannak a maga fanatikjai, na en meg pc-s vagyok es maradok is.
...
(rajottem hogy nem akarok masfel oldalt elmelkedni ilyen melegben, raadasul ugyse olvasna el senki, harmadreszt meg ugyis tok szubjektiv az egesz velemenyem a konzolokrol meg a nintendorol es barki ossze tud rakni maganak 1et inkabb elkuldom igy oszt jol van :) ) -
tomcs
őstag
igazabol nem igazan van mirefel versenyeznie az ilyen mamutokkal mint a sony vagy a ms. ha nekik nem jol megy valami fogjak es atcsoportositanak.. hosszu tavon ugyis vissza fog jonni es van annyi penzuk hogy valami csoda folytan rovid tavon bukta tortenne nintendo altal akkor se tegye ki oket a piacrol. latod, ms 1 csomo szoftver + kiegeszito hw-k, a ''szorakoztato elektronika'' meg joforman szinonimaja a sony-nak. ezzel szemben a nintendo gyart(ott) pl magyarkartya japan megfelelojet meg egyeb jatekokat.. nem 1 sulycsoport meg ha momentan a nintendo sokkal regebbi ceg is (nem tom pontosan a sony milyen idos, msre parszor raver eletkorban :D)
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Légies iPhone halvány színei
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest