Keresés

Aktív témák

• klepto

addikt

válasz twollah #9 üzenetére

Na igen, ezekkel én is így vagyok. A 16bites gépeknek pont ez volt a varázsuk. A 32 bites gépek között a Sega Saturn volt még olyan, ami a 2d-s játékokat öltöztette nagyonszép új ruhába, gyönyörű grafika, de mégis klasszikus 2d-s játékmenet. Ezért ment csődbe az agyon3dsített Sony melett, holott sokkal szebb grafikái voltak :(((

• klepto

addikt

válasz tomcs #7 üzenetére

Hát igen. Nekem volt pc-m, de nem tudtam kezelni, és eladtam 3 hetesen. Akkoriban csak a játék számított.
    Utána jöttek a konzolok, és mindegyik többször is volt: Nes, Snes, Sega Master System, Sega Megadrive, Sega Geam Geer, Nintendo Game Boy, SonyPSX, Sega Saturn, N64, PSX2, mejd ezután ismét PC.
    Szóval tapasztalatból irtam, amit fentebb írtam :P

• klepto

addikt

Én drukkolok a Nintendónak, mert aki elmult már 2x, az tudja, hogy régen mekkora szó volt a Nintendó :DDD
    Aztán begyűrűző konzolpárharc a Nintendo és Sega között igazán komoly verseny volt mind ár, mint népszerűség szerint. Azokban az időkben még számtalan igényes játék született, és igazán nehéz volt dönteni, mert mindkettőnek voltak nagy durranásai, ami a másikra nem jelent meg. Aztán jött a Sony, és első látásra tarolt, majd igénytelen, semmitmondó játékokkal lepte el a világot. A kornak megfelelően szépek voltak, de a játékélmény már nem volt az igazi. A Sega a Saturnnal még próbálta az igazi játékhangulatot megmenteni, de annyira drága volt, hogy nem tudott talpon maradni a sokkal olcsóbb Sonyval szemben. Ezzel be is gyűrűzött az igényes játékok slágerének. Már többet nem számított, hogy mennyire játszható, csak az, hogy hogy néz ki. A Nintendo is igazán nagyot alkotott a 64-el, csak ehez meg vajmi kevés progi jött, bár azok között arányaiban sokkal több jó játék volt, mint a Sony játékdömpingben. Ezután a történet már mindenki számára ismerős. Drága, rövid, szép, élvezhetetlen játékok hada átlag 18k/db áron :O Ki tudja ezt megfizetni? Inkább PC :t

Aktív témák