- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Aktív témák
-
tomcs
őstag
pont ezen gondolkodtam, hogy a jatekelmenyrol, a kezelhetosegrol, a sztorirol meg ilyen ''jelentektelen'' dolgokrol mostansag egyre inkabb elffelejtkeznek, elso szempont grafika masodik szempont terhangzas tobbi mind ezutan.
pont erre mondtam hogy ezeket nem arra keszitik hogy elvezd a jatekot hanem hogy felkeltse a figyelmedet a boltban es megvedd.. soxor 1 kis tucowson felkutatott par megas shareware vacak jobban lekot mint valamek x-cds ''nagy'' produkcio, az ilyen kis ''maganszamok'' es shareware cuccok, thirdparty modok ami miatt valoszinuleg sose leszek ''megveszem-oszt-jolvan'' konzolos -
tomcs
őstag
az a problema hogy egy jatekkonzol sikere nem igazan arrol merheto hogy mennyire jo vele jatszani hanem hogy mennyien veszik meg.. valamint igazad lehet abban is hogy nintendo = mario, foleg ha ugy nezzuk hogy sony - minoseg; microsoft - hazai termek (amerikaiaknak!!!)
valoszinuleg nekem sose lesz konzolom mert szeretem magamnak osszevalogatni, osszerakni stb es nem birnam ha egy 1-az-1ben a polcrol levett ize lenne a ''szamitogepem'' de fene tudja. ez a topik amugy se az osszeeskuveselmeletekrol szol hanem a nintendo piaci eselyeirol. visszaterve mind3 konzolnak megvannak a maga fanatikjai, na en meg pc-s vagyok es maradok is.
...
(rajottem hogy nem akarok masfel oldalt elmelkedni ilyen melegben, raadasul ugyse olvasna el senki, harmadreszt meg ugyis tok szubjektiv az egesz velemenyem a konzolokrol meg a nintendorol es barki ossze tud rakni maganak 1et inkabb elkuldom igy oszt jol van :) ) -
tomcs
őstag
igazabol nem igazan van mirefel versenyeznie az ilyen mamutokkal mint a sony vagy a ms. ha nekik nem jol megy valami fogjak es atcsoportositanak.. hosszu tavon ugyis vissza fog jonni es van annyi penzuk hogy valami csoda folytan rovid tavon bukta tortenne nintendo altal akkor se tegye ki oket a piacrol. latod, ms 1 csomo szoftver + kiegeszito hw-k, a ''szorakoztato elektronika'' meg joforman szinonimaja a sony-nak. ezzel szemben a nintendo gyart(ott) pl magyarkartya japan megfelelojet meg egyeb jatekokat.. nem 1 sulycsoport meg ha momentan a nintendo sokkal regebbi ceg is (nem tom pontosan a sony milyen idos, msre parszor raver eletkorban :D)
Aktív témák
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest