- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Nem tudtam, hogy nálad a bölcsek köve...
Áhh... Szó sincs erről mindenhol írtam, hogy "nekem", "számomra", "szigorúan magánvélemény" stb... Ahány ember, annyi igény, de NEKEM egyáltalán nem bizonyult olyan hű de univerzálisnak, vagy nélkülözhetetlennek ez a 300 W-os szegmens, mint másoknak, mert alatta és felette is bőven van élet. És a hatásfok-hajszolás sem hozott sokat a konyhára (ezért is hagytam abba már jó régen, merthogy egy időben azért foglalkoztam vele bőszen)...1. + 3.
Gond nélkül üzemelt a paneltápos gépem még játékra is. Most átavanzsált műhelygéppé mióta összeraktam a "nagy" konfigot egy 550 W-os táppal. Mondjuk idézőjel nélkül is igaz a nagy jelző (és mint látható még ezt is vitte a 180 W panel + 240 W LED tápegység kombó (persze csak i3-al)). De most már annyi CNC-s gépem van (marógép, lézergravírozó, 3d nyomtató), hogy muszáj volt egy normális dedikált műhelygépet is összeraknom az eddigi vacak helyett...
2.
Én nagyon nem ilyen vagyok. Ezt pár hozzászólásból ne is próbáld leszűrni. Attól, hogy ebben a témában nem egyezik a véleményünk, ettől még nem válok egy nem törődöm emberré az életem és felhasználói szokásaim egyéb aspektusaival szemben. Pusztán csak a felhasználói szokások is befolyásolják, hogy mivel érdemes foglalkozni és mivel nem. Én pl. annyit cserélem a gépeimet és az eszközeimet (ahogy rengetegen csak itt a PH-n is még rajtam kívül), hogy pl. egy idő közbeni "háromezeré" fejlesztés nem hogy nem spórolna semmit sem, hanem masszívan mínuszos lennék. Főleg mivel a következő gépemhez lehet nem is lenne jó a csere tápegységem, mert az mondjuk már megint egy ultra-mini gép lenne böhömke után (és fordítva)... -
imibogyo
veterán
Basszus de kellene ilyenkor a SPOILER gomb, hogy akit nem érdekel egy hosszú hsz. az könnyen átugorhassa az agymenésemet és ne legyen WoT a dologból.... De inkább nem is fárasztom a topikot tovább, helyette belinkelem az írásomat, akit érdekel elolvassa, akit nem az nem....
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest