Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"Én meg kinyomtam 200 kilót,"
Én pl. leszarom. Totál.
Világversenyen győztél vele? Nem? Akkor pláne. Te még csak nem is érvelsz, szóval hagyjuk is.(#19) szabonagyur
"De az nem egy vagy 5 vagy 10 alkalommal történjen meg hanem folytatólagosan."
Igen. Valamint nyerjük meg az ebt, majd a vb és megint az ebét ééééés aztán megint a vb, lenyomva ezzel a mindenidők legjobb barszájára épülő spanyol válogatottat. Na akkor és akkor is csak talán, egy fél mosolyt megengedünk a fiúk felé.Elég pontosan fogalmaztam?
(#20) Viszlát:
Őőőő az megvan, hogy a Norvégok táncoltak örömükben, hogy a magyarokat kapták? Tuti kijutás. Oda vissza verés.... aztán az Osztrákok is azzal számoltak, hogy a magyaroktól biztos a 3 pont... ühüm... 0.2 plusz egy piroslap.
Nah. Így vegyenek minket félvárról. -
Én meg ezt az elbaszott magyar mentalitást bírom, amitől itt jópár józan embernek már hányingere van. Ügyes vagy hogy kinyomsz 200 kilót gg. Tegyük fel kimész egy világversenyre, mondjuk egy fekvenyomó EB-re és azt sulykolnánk beléd, hogy jajj hát a magyar gyerek ugyis sz@r lesz, csak égeti majd a magyarokat, ennek ellenére teszem azt simán tovább jutnál a következő körre és még ekkor is csak elégedetlenkednénk, akkor hogy esne? Hm?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest