Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szupermacs #65 üzenetére
"Érvelésed" - már ha annak lehet nevezni ezt az ide böfögést/hányást - annyira szánalmas, hogy legszívesebben válaszra sem méltatnálak, de kivételt teszek. Az általad kiragadott mondat azon savanyú emberkéknek szólt, akik mindíg mindent jobban tudnak. Erre reagáltam, hogy akkor gyerekek lehet villantani, nem a fotelből ugatni.
De ha érdekel igen megmutatnám, ha lenne rá lehetőségem. 10 éves korom óta fociztam 24 éves koromig több amatőr bajnokságban. 24 évesen volt egy laza tüdő lobectómiám, melyet követően fél évvel már újra játszottam, pedig 20%-al kisebb a tüdő kapacitásom. Gyerek koromban egyetlen dolog szabott gátat annak, hogy elmenjek profi egyesületbe és az a kibaszott szemüveg. Most már kontaklencsével tolom lassan 11 éve, de 30 évesen az esélytelenek nyugalmával játszanék bárhol is profi szinten. Gyerek korban sajnos a kontaktlencse nem volt opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest