- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nem tudom de az összes nagykerünkben mindenhol kivétel nélkül kinullázták a készletet, mindenhol vagy 0-ás vagy ideiglenesen nem rendelhető, vagy érdeklődjön felirat van.
Eddig most prociból volt hiány, most lapból lesz egy jó darabig, mert ahogy az lenni szokott, nem mi leszünk az elsők a sorban mikor kijön a javított szállítmány.
Viszont jó sok helyen láttam még hogy mindig kint van hogy elérhető vagy rendelhető, és biztosan lesz olyan bolt, webshop ami nem veszi le hanem eladja, csak felveri az árát kicsit, merthogy úgy van vele hogy ha sehol nem kapni csak nála, akkor is eladja, nem foglalkozik vele hogy pár hónap után majd viszik vissza hogy szeretnék cserélni.
Az meg a sors fintora hogy pl tegnap még sikeresen megrendeltem egyik ph-s kollégának az Asrock Fatal1ty lapját az egyik nagykerből, ami holnap már meg is jön, volt is még készleten belőle negyven valamennyi db ma már mikor rendelni akartam még 1-et akkor nullás készletet írt az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hegesztés topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest