- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
itt a környéken van egy "számtekbolt", ahova egyszer véletlenül betévedtem (rá akartam sózni az ürgére egy elég gagyi házamat, táppal mindennel...) a lényeg, hogy panel alatt van a bolt egy garázsban... az ürge meg masszívan piál meg bagózik a boltjában... a "kirakatban" jópáréves, fakó cpu/vga/alaplap/stb dobozok figyelnek, vastagon áll a por és amikor beléptem, olyan volt, mintha 10évet visszamentem volna az időben
na, megnézném azt a fószert, hogy hogyan frissítgeti a biosokat a his kártyákon a vásárlók kedvéért
-
mephi666
nagyúr
az a baj, hogy nem 25 lesz :S 25 körül ott van a 9600gt, ami (sokaknak nem szimpatikus) de szerintem abban a szegmensben a legjobb vétel... ha 25be kerülne, lecserélném a 9600gt-met, de így tényleg felejtős :S 3850 meg 4670 van akörül árban, de azok nekem is csak visszafejlődésre lennének jók :S
-
mephi666
nagyúr
válasz
#19617792 #10 üzenetére
értem én
ez amolyan bulvárhír, csak hát az informatikában nehéz ilyen perverz cikkekkel eladni a kártyát, hogy pl: "megerőszakolt egy nvidia kártya egy pcie rést egy amd chipsetes alaplapon" stb... ehelyett inkább "véletlenül" biosból letiltottak 1 shader tömböt a kártyán, de azonnal kiderült a hiba, amit készségesen orvosolnak is... azon gondolkozok, milyen trükk lesz a következő?
asusnál rájönnek, hogy az új nvidia kártyáikon "véletlenül" a gpu frekijét 20%al kisebbre állították, amit hasonlóképp azonnal orvosolnak?
-
mephi666
nagyúr
egy ekkora gyárnál 400db kártya az nem tétel... a portás félrészegen megcsinálná rajtuk a bios-update-et
amúgy volt ilyen trükk talán a voodoo3-aknál is, hogy egyszerű biosfrissítéssel lehetett spórolni jópár ezrest, aztán v3 3500 "lett a kártyából"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest