- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
-
gtasystem
őstag
elhiszem, bár a sikítófrász azért egy picit erősnek tűnik..
és mondjuk amennyiért adják azért ez a minimum hogy jobb legyen..az lenne a gáz ha még szarabb is lenne..
de nem is mondtam hogy szar lenne a win7..mert az hogy bukta az nem ezt jelenti..aki ezt nem érti és presztizskérdést csinál ebből, azzal nem tudok mit kezdeni.. -
gtasystem
őstag
nincs igaza, mert ő nem érvelni akar, hanem támadási felületet keres..aki nem tud vitatkozni azzal sokszor nem is érdemes..minek mondjam el/írjam le 8-adszor ugyanazt?
mint láttad még a normális hangnemet sem tudja megtartani, szerinted van értelme így vitatkozni bárkivel is? szerintem nincs..azt azért remélem látod hogy "amit már nem forgalmaznak hivatalosan annak nincs ár/érték aránya" kijelentés ritka nagy hülyeség..most innentől kezdve minek vitatkozzam erről?
a "picsogásról" nem is beszélve..ami meg tök off..
-
gtasystem
őstag
"süket duma"
"magadból kiizzadni"
"beszólás"
"szaros tény"
"olcsó duma"
"marhaság"
"picsogni"ezt nevezed te normális hangnemnek?csak kérdezem érted?
az objektív adatok vagy tények pedig a grafikonokon vannak mint már említettem de te nem érted vagy nem látod, innentől kezdve szerintem teljesen feleslegesen "picsogok"..
ha pedig utánam keresgélsz a bingen arra mit mondjak?ha neked ez okoz örömet..
de ez már színtiszta flém amit csinálsz itt..amúgy.. -
gtasystem
őstag
szerintem pedig simán személyeskedsz, mert olyasmit írtam le ami neked nem tetszik..
és szerintem én azért egy picit jobban tudom hogy miről vitáztam és kivel és hogyan, mint te aki kapaszkodásokat, zúzásokat és becsípődéseket vizionálsz..
ha pedig hozzá szeretnél szólni ahhoz a másik topikhoz akkor azt ott kellene és nem itt..
az ár/érték arányt pedig ha nem érted akkor mit tehetnék?
ami nem megy azt nem kell erőltetni..
most mondjam azt hogy olvass utána? de ha régi topikokat ráérsz olvasgatni akkor szerintem menni fog ez is.. -
gtasystem
őstag
nem gondolod hogy kicsit beteges dolog más régi hsz-eit idézgetni?
mi köze ennek a topikhoz?
csak kérdezem, érted..az ilyen "ár/érték arány nem létezik" típusú bölcseletekre pedig inkább nem reagálnék ha lehet..és senki sem mondta hogy bármi szar lenne.. ezt például honnan vetted?
nem szeretnék itt flémet, pláne egy ilyen távgyógyítóval úgyhogy tudod mit legyen igazad, win7 űberfasza mindenki hülye aki nem azt vesz..remélem így megfelel -
gtasystem
őstag
azt látom hogy nem érted..
egyébként pedig semmilyen zúzásra sem emlékszem, de valószínűleg majd jól megmondod hogy pedig az úgy volt..
egy ilyen becsípődés-szakértővel szerintem jobb ha inkább nem is vitatkozom..kapaszkodásról sincs szó ezt csak te látod így, egyszerű ár/érték arány kérdés az egész szerintem..de még mielőtt itt további flémet generálnál megnyugtatlak hogy új gépre valószínűleg én is win7-et vennék..
-
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #61 üzenetére
na igen, és valószínűleg a legszebben csomagolt is..
-
gtasystem
őstag
nem baj remélhetőleg a win8 már nem lesz ekkora bukta..
mire az majd kiforrja magát pont vége az xp támogatásnak(2014?) és lehet váltani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest