- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
JELENLEG Fukushima közelében kifogott halakban a megengedettnél 258x annyi radioactive cesiumot mértek.
Most már bevallják, hogy Csernobil óta ez volt a legnagyobb nukleáris katasztrófa.
A japán állam szigorúan korlátozza a halászatot az erőmű környékén.
-
bigga
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT #14 üzenetére
Hát igen, ők képesek rá, hogy 6 nap alatt felhúzzanak 150 méter autópályát, mindennel együtt, és kb. egy év alatt helyre fogják állítani a földrengés okozta károkat, de lehet annyi se kell.. Ez a nem mindegy..
Egy videóban láttam amúgy, hogy amikor a boltokból takarították el a romlott élelmiszereket - mert áram híján nem működtek a hűtőpultok - szelektíven válogatták szét a műanyag hulladékot, az élelmiszereket, és a többit.. Azért csak egy kicsit precízek? -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #7 üzenetére
Szerintem is !
Japán az japán...Milyen igaz :-/
-
buzus
aktív tag
Szerintem nem sok ember van ott, akiknek épp az a legnagyobb problémája hogy elvitte a víz az OKI nyomtatóját. Sajnos. Mindenesetre korrekt és elvárható magatartás hogy segítenek.
-
smkb
őstag
Fukushimáról és környékéről telepítik ki az embereket az erős háttérsugárzás miatt, egy Csernobilhoz hasonló zónát alakítanak ki az atomerőmű körül... fura, hogy ez a gyár meg mehet...
-
Tonyius777
tag
hajrá Japán de inkább Kína ők gyártják az új Z68 lapot, amit már nagyon várok
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ez egy jó hír. Csak így tvoább.
Mo-n hol lenne ilyen? az egyik cég jobban a sárba nyomná a másikat 20 forintért, méghogy segítenének egymáson...
-
bigga
aktív tag
Hát nem minden országban menne ilyen gyorsan, az biztos.
-
vinibali
őstag
talpra Japán!!!
-
davidsz
senior tag
válasz
SpongyaBob #1 üzenetére
Lesznek UV-s nyomtatók és tintapatronok, ha kell ha nem
-
SpongyaBob
veterán
Szép Lassan helyre áll majd minden. Elvégre ez Japán!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest