Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• asadasad22

őstag

válasz Karma #17 üzenetére

azt mondjak hogy jobban fogjak megoldani, de ez nem jelenti azt, hogy jobban is fogjak megoldani. konkretan ahogy meg akarjak oldani, az a szo klasszikus ertelmeben nem is nevezheto multitaskingnak, szo sincs tovabbra sem tetszoleges programok tenyleges parhuzamos futasarol. ez persze az aksinak jot tesz, viszont meglehetosen korlatolt dologrol van szo a tenyleges multitaskinghoz kepest.
    a copy-paste-ben meg nem is ertem hogy mit lehet rosszul implementalni, annal egyszerubb funkciot alig lehetne kitalalni, meg nem lattam olyan megvalositast ahol kulonosebb nehezsegekbe utkoztem volna ezzel kapcsolatban.. meg akkor ugyanez lenne a nagy magyarazat pl az mms-re meg videorogzitesre? mert a videorogzitest annyira nehez lett volna implementalni es sokkal jobban megcsinaltak mint barki mas? hogy lehet azt nem jol megcsinalni? pl ugy ahogy ok csinaltak meg eloszor: ha sehogy nincs megcsinalva, egyebkent sok masmindent nem lehet abban elrontani :U
    mindenesetre ha tenyleg igaz lenne minden amit mondanak (ami messze van az igazsagtol) es tenyleg mindig mindenbol a legjobbat csinalnak, az sem lenne erre az egesz mizeriara kifogas, semmilyen formaban.

• asadasad22

őstag

válasz madgie #15 üzenetére

az. gyakorlatilag az elso iphone ota megy ez a huza-vona. jobs valahogy megis mindig ugy adja elo, hogy ne unjak meg a fanjaik. ez a cikk sem szuletett volna meg, ha nem igy lenne.

• asadasad22

őstag

válasz Peat;) #5 üzenetére

"amikor az első iphonenál mint hiányosság említettem el lettem küldve a francba, hogy nem kell jobb és velem vannak komoly bajok"

es ez egeszen idaig ugy is volt, eddig semmi szukseg nem volt jo minosegu, neadjisten videorogzitos kamerara, ahogy korabban semmi szukseg nem volt copy-paste-re sem, es multitaskingra sem, mert qrvara felesleges funkciok VOLTAK..egeszen addig amig steve papa nem hozta el oket, mert akkor hirtelen mindig mindegyik kurvahasznos, kurvafontos lett es steve-et megvaltokent unnepeltek azokert a funkciokert amik minden mas okostelefonban legalabb 5-10 ev ota alapfunkciok :C
    nem erted meg az igazi apple mentalitast :U

Új hozzászólás Aktív témák