- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
azt mondjak hogy jobban fogjak megoldani, de ez nem jelenti azt, hogy jobban is fogjak megoldani. konkretan ahogy meg akarjak oldani, az a szo klasszikus ertelmeben nem is nevezheto multitaskingnak, szo sincs tovabbra sem tetszoleges programok tenyleges parhuzamos futasarol. ez persze az aksinak jot tesz, viszont meglehetosen korlatolt dologrol van szo a tenyleges multitaskinghoz kepest.
a copy-paste-ben meg nem is ertem hogy mit lehet rosszul implementalni, annal egyszerubb funkciot alig lehetne kitalalni, meg nem lattam olyan megvalositast ahol kulonosebb nehezsegekbe utkoztem volna ezzel kapcsolatban.. meg akkor ugyanez lenne a nagy magyarazat pl az mms-re meg videorogzitesre? mert a videorogzitest annyira nehez lett volna implementalni es sokkal jobban megcsinaltak mint barki mas? hogy lehet azt nem jol megcsinalni? pl ugy ahogy ok csinaltak meg eloszor: ha sehogy nincs megcsinalva, egyebkent sok masmindent nem lehet abban elrontani
mindenesetre ha tenyleg igaz lenne minden amit mondanak (ami messze van az igazsagtol) es tenyleg mindig mindenbol a legjobbat csinalnak, az sem lenne erre az egesz mizeriara kifogas, semmilyen formaban. -
asadasad22
őstag
"amikor az első iphonenál mint hiányosság említettem el lettem küldve a francba, hogy nem kell jobb és velem vannak komoly bajok"
es ez egeszen idaig ugy is volt, eddig semmi szukseg nem volt jo minosegu, neadjisten videorogzitos kamerara, ahogy korabban semmi szukseg nem volt copy-paste-re sem, es multitaskingra sem, mert qrvara felesleges funkciok VOLTAK..egeszen addig amig steve papa nem hozta el oket, mert akkor hirtelen mindig mindegyik kurvahasznos, kurvafontos lett es steve-et megvaltokent unnepeltek azokert a funkciokert amik minden mas okostelefonban legalabb 5-10 ev ota alapfunkciok
nem erted meg az igazi apple mentalitast
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest