- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
asadasad22 #21 üzenetére
mms baromság, ezzel együtt ciki (volt), hogy nincs az iphoneban.
videófelvételt meg tényleg csak fanatikusok tartották teljesen fölöslegesnek. nálam pl alap volt, hogy csak akkor veszem meg, ha van videó, még ha csak jb után is (3g-ről van ugye szó)a copy paste-t Karma leírta. És egyébként pont ez lehet az ok, hogy miért van abban féligazság, hogy amíg az iphone nem tudja addig nem fontos valami, miután igen, akkor pedig az lesz (ez persze nem igaz olyanokra, mint bt fájlküldés stb). iPhone előtti érintős készülékeimen nem használtam ezt a funkciót, mert idegesítő volt a használata. Sőt, amikor megvettem az iphonet, és még hivatalosan nem volt copy paste, csak jb után kezdetleges megoldások, azokat is leszedtem, mert nyersen fogalmazva szar volt használni, kínszenvedés. Ezt meg nem.
-
válasz
asadasad22 #21 üzenetére
Nem erintokepernyos Nokian kivul nem sok rendszert hasznalhattal, ha nem tunt fel a kulonbseg kozottuk eddig. Az iPhone-os megoldas, valamint ennek a HTC Sense-beli klonja az egyetlen, ami pl. figyelembe veszi, hogy nem latsz at az ujjadon (nagyito), meg hogy nem feltetlen talalod el elsore amit akarsz, pontosan (kurzorok, korrekcios lehetoseg). Igen,en se ertem, hogy nem kepesek normalisan implementalni mas gyartok, pedig eleg trivialis.
Az MMS mas teszta, van ilyen frappans velemenyed a Maemorol is, ahol nincs es soha nem is lesz MMS-tamogatas? Vagy csak Apple topikokban sziporkazol?
-
válasz
asadasad22 #14 üzenetére
Tenyleg unalmas. De Steve Jobs vedelmeben: nem azt mondta, hogy ok talaltak fel a multitaskingot, csak hogy jobban fogjak megoldani, mint mindenki mas. A copy-paste-tel ez tortent - vagy tudnal jobb implementaciot mondani?
En a WebOS-t kiveve az osszes rendszert ismerem, es egyik se er a nyomaba.
-
madgie
titán
válasz
asadasad22 #14 üzenetére
Uncsi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest