- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
asadasad22 #21 üzenetére
mms baromság, ezzel együtt ciki (volt), hogy nincs az iphoneban.
videófelvételt meg tényleg csak fanatikusok tartották teljesen fölöslegesnek. nálam pl alap volt, hogy csak akkor veszem meg, ha van videó, még ha csak jb után is (3g-ről van ugye szó)a copy paste-t Karma leírta. És egyébként pont ez lehet az ok, hogy miért van abban féligazság, hogy amíg az iphone nem tudja addig nem fontos valami, miután igen, akkor pedig az lesz (ez persze nem igaz olyanokra, mint bt fájlküldés stb). iPhone előtti érintős készülékeimen nem használtam ezt a funkciót, mert idegesítő volt a használata. Sőt, amikor megvettem az iphonet, és még hivatalosan nem volt copy paste, csak jb után kezdetleges megoldások, azokat is leszedtem, mert nyersen fogalmazva szar volt használni, kínszenvedés. Ezt meg nem.
-
válasz
asadasad22 #21 üzenetére
Nem erintokepernyos Nokian kivul nem sok rendszert hasznalhattal, ha nem tunt fel a kulonbseg kozottuk eddig. Az iPhone-os megoldas, valamint ennek a HTC Sense-beli klonja az egyetlen, ami pl. figyelembe veszi, hogy nem latsz at az ujjadon (nagyito), meg hogy nem feltetlen talalod el elsore amit akarsz, pontosan (kurzorok, korrekcios lehetoseg). Igen,en se ertem, hogy nem kepesek normalisan implementalni mas gyartok, pedig eleg trivialis.
Az MMS mas teszta, van ilyen frappans velemenyed a Maemorol is, ahol nincs es soha nem is lesz MMS-tamogatas? Vagy csak Apple topikokban sziporkazol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Silent Hill f teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest