Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
azt mondjak hogy jobban fogjak megoldani, de ez nem jelenti azt, hogy jobban is fogjak megoldani. konkretan ahogy meg akarjak oldani, az a szo klasszikus ertelmeben nem is nevezheto multitaskingnak, szo sincs tovabbra sem tetszoleges programok tenyleges parhuzamos futasarol. ez persze az aksinak jot tesz, viszont meglehetosen korlatolt dologrol van szo a tenyleges multitaskinghoz kepest.
a copy-paste-ben meg nem is ertem hogy mit lehet rosszul implementalni, annal egyszerubb funkciot alig lehetne kitalalni, meg nem lattam olyan megvalositast ahol kulonosebb nehezsegekbe utkoztem volna ezzel kapcsolatban.. meg akkor ugyanez lenne a nagy magyarazat pl az mms-re meg videorogzitesre? mert a videorogzitest annyira nehez lett volna implementalni es sokkal jobban megcsinaltak mint barki mas? hogy lehet azt nem jol megcsinalni? pl ugy ahogy ok csinaltak meg eloszor: ha sehogy nincs megcsinalva, egyebkent sok masmindent nem lehet abban elrontani
mindenesetre ha tenyleg igaz lenne minden amit mondanak (ami messze van az igazsagtol) es tenyleg mindig mindenbol a legjobbat csinalnak, az sem lenne erre az egesz mizeriara kifogas, semmilyen formaban. -
Cyberpunk
félisten
Szerintem meg a legnagyobb gond az OS el hogy zárt. Persze van jailbreak de az meg úgye gari vesztéssel jár.
Na már most ha csak a multitasking-ot nézzük akkor Maemo 5.0 jelenleg az etalon. Az N900-al.
Kíváncsi vagyok hogy az utód a MeeGo milyen lesz. Szerintem van rá esély hogy az lesz az eddigi legjobb OS okos telefonra.
Szóval én erős túlzásnak tartom ezt a kijelentésed. Van amiben jó ezt én is elismerem. De nem messze a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- PlayStation 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory:Nikke
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest