Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
asadasad22 #21 üzenetére
mms baromság, ezzel együtt ciki (volt), hogy nincs az iphoneban.
videófelvételt meg tényleg csak fanatikusok tartották teljesen fölöslegesnek. nálam pl alap volt, hogy csak akkor veszem meg, ha van videó, még ha csak jb után is (3g-ről van ugye szó)a copy paste-t Karma leírta. És egyébként pont ez lehet az ok, hogy miért van abban féligazság, hogy amíg az iphone nem tudja addig nem fontos valami, miután igen, akkor pedig az lesz (ez persze nem igaz olyanokra, mint bt fájlküldés stb). iPhone előtti érintős készülékeimen nem használtam ezt a funkciót, mert idegesítő volt a használata. Sőt, amikor megvettem az iphonet, és még hivatalosan nem volt copy paste, csak jb után kezdetleges megoldások, azokat is leszedtem, mert nyersen fogalmazva szar volt használni, kínszenvedés. Ezt meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest