Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
asadasad22 #21 üzenetére
mms baromság, ezzel együtt ciki (volt), hogy nincs az iphoneban.
videófelvételt meg tényleg csak fanatikusok tartották teljesen fölöslegesnek. nálam pl alap volt, hogy csak akkor veszem meg, ha van videó, még ha csak jb után is (3g-ről van ugye szó)a copy paste-t Karma leírta. És egyébként pont ez lehet az ok, hogy miért van abban féligazság, hogy amíg az iphone nem tudja addig nem fontos valami, miután igen, akkor pedig az lesz (ez persze nem igaz olyanokra, mint bt fájlküldés stb). iPhone előtti érintős készülékeimen nem használtam ezt a funkciót, mert idegesítő volt a használata. Sőt, amikor megvettem az iphonet, és még hivatalosan nem volt copy paste, csak jb után kezdetleges megoldások, azokat is leszedtem, mert nyersen fogalmazva szar volt használni, kínszenvedés. Ezt meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Arc Raiders
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest