- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyunyu
félisten
Az volt a para, hogy az ilyen műanyag házas cuccokat nem nagyon kell melegíteni, mert könnyen megolvad a réz mellett, kimozgósodik benne az érintkező, onnantól vége. Ez szerencsésen túlélte.
Nem tudom, milyen nejlont használ a Kaihua a Choc kapcsolóik házának aljához, de a Cherry kapcsolókban használt PA 66 264C-n olvad, attól nem fog tönkremenni, hogy nekiesel pákával a lábának.
Tetőnek használt polikarbonát az problémásabb lehet a 140-150C-jével, de a kapcsoló forrasztandó lába azzal nem érintkezik.
-
-
-
nemlehet
őstag
Szép munka. Nekem nem kellett forrasztani, de pár billentyűzetet már mentettem meg a kidobástól egy szimpla takarítással. Elképesztő, hogy az évek során mi nem kerül a sapkák alá...
Amúgy nem értettem én se, de aztán egész jó áron vettem egyet én is. Az RGB-ből csak a piros színt használom, az nagyon kellemes a szemnek este és amúgy fel se tűnik milyen jó a nyomáspont meg a gombok, csak amikor visszaülök valami legalja membrános elé.
Kicsit olyan mint a FreeSync, észrevétlenül teszi a dolgát és fel se tűnik, csak amikor visszafelé lép az ember. Tény hogy mondjuk ilyen 50-60-100 ezreket nem ér meg még így se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annyiért már érdekelne különben. De jelenleg igazából elvagyok a lapos billentyűzetén. (Az is TKL