- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kattintásvadász marketinges.
Én.
:' D
Aki egy kicsit is ismer, azt most velem együtt kuncogja magát álomba.
Máskor majd igyekszem egyes hírek esetén nem press release-ből dolgozni, amikor más nem áll rendelkezésre a Guglival való barátkozás után.
Azt sem kéne elfelejteni, hogy minden létező oldal (beleértve a külföldi nagyokat is!) pontosan ugyanilyen tematikával működik, csak a különbség az, hogy ők legtöbbször még a saját képükre sem fogalmazzák/formálják a dolgot, csak copy-paste-tel, egy-az-egyben beillesztik a céges brosúrát az online felületükre. Mert az olyan igényes.
tl;dr: Semmi nincs álcázva, csak te nem vagy képben arról, hogy miként működnek ezek a dolgok. Vagy pontosan képben vagy, de inkább gerjeszted, majd meglovagolod a fölösleges feszültséget. Talán inkább az utóbbi.
Köszi, hogy végre felhagysz a céltalan trollkodással. Nem hittem volna, hogy ez elérhető.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én azt feltételezem, hogy végtelenül sok szabadidőd van, és még véletlenül sem akarod konstruktívan eltölteni.
Csak azt nem értem, hogy egyáltalán honnan jött a megvásárlás akár halovány gondolata is, mikor mindannyian tudjuk, hogy egy ilyen belépőszint alá érkező ócskavas még szétkerázva sem méltó a NASA gépparkját megszégyenítő rigedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Dacia topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest