- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Van ugye a szakújságíró (akinek kötelessége utánanézni, amiről ír) és a lelkes logoutos amatőr, akik pótolják elmaradásukat, ha valaki felhívja rá figyelmüket, vagy esetleg annyit mondanak, hogy „nem találtam erre adatot”, meg van a kattintásvadász marketinges, aki gúnyolódva nekitámad annak, aki kritikát mer megfogalmazni, amikor ezredszerre lát egy újságcikknek álcázott gyártói anyagot a legrelevánsabb információk kihagyásával autóktól a hifin át a sztechig. A szó jelentését ismerők számára konstruktivitás egy termékről bővebb információkat igényelni, mások megtámadása igényességük miatt valami egészen más.
Köszönöm aggodalmadat, de az egykor szép napokat (és aok-sok remek tesztet) látott felületen eltöltött, ma már csupán ált. 10-15p belefér a munkaidőmbe.
Megfogadom tanácsodat, a jövőben még kevesebb időt töltök itt, és nem kérek mások számára is fontos információkat, hiszen deklaráltan úgyis csak máshol kapom meg.
Töröltem a topicot az előzményeimből, szóval ne válaszolj, értettem mindent és kösz a rám szánt időt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest