- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kattintásvadász marketinges.
Én.
:' D
Aki egy kicsit is ismer, azt most velem együtt kuncogja magát álomba.
Máskor majd igyekszem egyes hírek esetén nem press release-ből dolgozni, amikor más nem áll rendelkezésre a Guglival való barátkozás után.
Azt sem kéne elfelejteni, hogy minden létező oldal (beleértve a külföldi nagyokat is!) pontosan ugyanilyen tematikával működik, csak a különbség az, hogy ők legtöbbször még a saját képükre sem fogalmazzák/formálják a dolgot, csak copy-paste-tel, egy-az-egyben beillesztik a céges brosúrát az online felületükre. Mert az olyan igényes.
tl;dr: Semmi nincs álcázva, csak te nem vagy képben arról, hogy miként működnek ezek a dolgok. Vagy pontosan képben vagy, de inkább gerjeszted, majd meglovagolod a fölösleges feszültséget. Talán inkább az utóbbi.
Köszi, hogy végre felhagysz a céltalan trollkodással. Nem hittem volna, hogy ez elérhető.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #1 üzenetére
Ott a pont.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én azt feltételezem, hogy végtelenül sok szabadidőd van, és még véletlenül sem akarod konstruktívan eltölteni.
Csak azt nem értem, hogy egyáltalán honnan jött a megvásárlás akár halovány gondolata is, mikor mindannyian tudjuk, hogy egy ilyen belépőszint alá érkező ócskavas még szétkerázva sem méltó a NASA gépparkját megszégyenítő rigedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- Windows 10
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest