- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kattintásvadász marketinges.
Én.
:' D
Aki egy kicsit is ismer, azt most velem együtt kuncogja magát álomba.
Máskor majd igyekszem egyes hírek esetén nem press release-ből dolgozni, amikor más nem áll rendelkezésre a Guglival való barátkozás után.
Azt sem kéne elfelejteni, hogy minden létező oldal (beleértve a külföldi nagyokat is!) pontosan ugyanilyen tematikával működik, csak a különbség az, hogy ők legtöbbször még a saját képükre sem fogalmazzák/formálják a dolgot, csak copy-paste-tel, egy-az-egyben beillesztik a céges brosúrát az online felületükre. Mert az olyan igényes.
tl;dr: Semmi nincs álcázva, csak te nem vagy képben arról, hogy miként működnek ezek a dolgok. Vagy pontosan képben vagy, de inkább gerjeszted, majd meglovagolod a fölösleges feszültséget. Talán inkább az utóbbi.
Köszi, hogy végre felhagysz a céltalan trollkodással. Nem hittem volna, hogy ez elérhető.
-
Predatorr
őstag
Van ugye a szakújságíró (akinek kötelessége utánanézni, amiről ír) és a lelkes logoutos amatőr, akik pótolják elmaradásukat, ha valaki felhívja rá figyelmüket, vagy esetleg annyit mondanak, hogy „nem találtam erre adatot”, meg van a kattintásvadász marketinges, aki gúnyolódva nekitámad annak, aki kritikát mer megfogalmazni, amikor ezredszerre lát egy újságcikknek álcázott gyártói anyagot a legrelevánsabb információk kihagyásával autóktól a hifin át a sztechig. A szó jelentését ismerők számára konstruktivitás egy termékről bővebb információkat igényelni, mások megtámadása igényességük miatt valami egészen más.
Köszönöm aggodalmadat, de az egykor szép napokat (és aok-sok remek tesztet) látott felületen eltöltött, ma már csupán ált. 10-15p belefér a munkaidőmbe.
Megfogadom tanácsodat, a jövőben még kevesebb időt töltök itt, és nem kérek mások számára is fontos információkat, hiszen deklaráltan úgyis csak máshol kapom meg.
Töröltem a topicot az előzményeimből, szóval ne válaszolj, értettem mindent és kösz a rám szánt időt. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #1 üzenetére
Ott a pont.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én azt feltételezem, hogy végtelenül sok szabadidőd van, és még véletlenül sem akarod konstruktívan eltölteni.
Csak azt nem értem, hogy egyáltalán honnan jött a megvásárlás akár halovány gondolata is, mikor mindannyian tudjuk, hogy egy ilyen belépőszint alá érkező ócskavas még szétkerázva sem méltó a NASA gépparkját megszégyenítő rigedhez.
-
Predatorr
őstag
Marketing van, lényegi infó nincs (pl. hűtők teljesítménye).
Azt feltételezem, hogy az elhallgatott infó rossz fényt vetne a termékre (az is infó, ugye), szóval nem veszem meg.
-
Komplikato
veterán
Az egyik képen és leírásban 3 ventilátor van az előlap mögött, szóval 6db lesz az összesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest