Új hozzászólás Aktív témák

• Vadafak

tag

Nahh gyerekek leíarom én a frankót!
    Nagyon sokat filóztunk azon hogy emelyik szolgáltatótól rendeljük meg a mobilinternetet.
    Vodával kezdtük (mert ugye ott van az 1 hónap kipróbálási lehetőség) , szóval Kápon volt a lényeg hoyg menjen a net,a voda kb napi 6-7-8 szor diszkonnektált és a sebessége, hááát végülis nem votl annyira lassú, sokszor lemértem a sebességét olyan 700-800-at mért. ŰŰ(evvel így elnetezgettünk)
    DE aztán havertól sikerült kölcsönkérnem egy t-mobilos m-internetet és az sokkal jobb volt nem dobott le egyszer se és méréskor 1.5 mb/sec jött ki.
    Másnap mentünk is visszamondani a szerződést, ahol még le is ugatott két buta szuka hogy mekkora hülyék vagyunk hoyg visszamodnjuk merta voda messzemenően a legjobb ... hát nem volt kedvem elemsélni azt amit itt most nektek. mind1 is
    szóval a lényeg hogy t-mobile a király , 2 éves szerződéssel (5 giga korlátos) első 3 hónap ingyen utána 5800ft
    a vodások meg hülyék, rosszab volt a sebessége ledobott midg erre most emelték meg a havi lét, már nem 5ezer/ hó, hanem 6ezer!
    Ja és még anniyt hogy pl a XV kerbe a voda egyszer se dobott le, DE a t-mobilnak itt is sokkal gyorsabb volt a sebssége (vodának kb 2000-2200 , t-mobilnak 3,5 körül)
    ja és még aniyt hogy vodának az a szappanos drótos usb-s bigyója van, t-mobilnak meg egy egyzserű usb (mint egy pendrájv) szóval abban is jobb.
    Remélem vaalki elolvassa és tudtam segíteni döntésében. (csekmerthogyénpontegyilyenhozzászólástszerettemvolnatalálnihogydönthessek) :)

Új hozzászólás Aktív témák