Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Fold?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Valahol olvastam, hogy hozzáférhető minden a MediaTek részéről (igaz nem túl régóta), de már nem találom a cikket.
Talán erre emlékeztem, szóval, hogy pontosítsak: az első fecskéket követően jönnek a többiek.
Bár én még nem érzem szükségét, hogy mindenképp az fusson a telefonomon, sok előnyt (vagy inkább semmit) nem nyújt számomra. -
iMaverick
addikt
Ez oké is, csakhogy az XDA-n írják is mik nem működnek: 2nd sim card (WIP, not fully there yet), camera, (hw) video decoding, GPS, BT, FM radio, hw composer, rest of MTK specifics.
Viszont a needrom-os verziónál rohadtul nem írnak ilyesmit. (Pedig páran már kommenteltek.) Ahogy néztem, inkább a GAPS hiányára panaszkodtak többen, nem arra, hogy pl. nem működne valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Régi okostelefon tokok - 500 Ft/darab
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eladó telefon töltők vezetékes, vezeték nélküli!
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)