- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy már topicban kifejtettem: nem feltétlenül az új funkciók miatt kell az új droid!
Egyszerűen arról van szó, hogy amiket találnak menet közben rések, azokat ugyan a Google befoltozza, de ezek csak az új verziókba kerülnek bele... Élő példa: LINK
Most persze lehet azzal jönni, hogy "én úgysem töltök le ilyen app-okat" és "én úgysem járok olyan oldalakra"... Ezzel nekem annyi a bajom, hogy ilyen erővel a Windows-os munkaállomásról is letörölhetjük a vírusirtót, hisz "úgysem járunk olyan oldalakra"!
-
Ez oké is, csakhogy az XDA-n írják is mik nem működnek: 2nd sim card (WIP, not fully there yet), camera, (hw) video decoding, GPS, BT, FM radio, hw composer, rest of MTK specifics.
Viszont a needrom-os verziónál rohadtul nem írnak ilyesmit. (Pedig páran már kommenteltek.) Ahogy néztem, inkább a GAPS hiányára panaszkodtak többen, nem arra, hogy pl. nem működne valami.
-
válasz
Namelesske #4 üzenetére
? Nekem a MT6589-es telóm nem laggol...
(#3) Forest48: na ezt viszont én is utálom! Bár állítólag pont mostanában adta ki a MT a 4.4-es dolgait a telefongyártóknak... Az megint más kérdés, hogy hányan fogják venni a fáradtságot (értsük jól: pénzt) hogy el is készítsék az aktuális telókra (amik már kint vannak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest