- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy már topicban kifejtettem: nem feltétlenül az új funkciók miatt kell az új droid!
Egyszerűen arról van szó, hogy amiket találnak menet közben rések, azokat ugyan a Google befoltozza, de ezek csak az új verziókba kerülnek bele... Élő példa: LINK
Most persze lehet azzal jönni, hogy "én úgysem töltök le ilyen app-okat" és "én úgysem járok olyan oldalakra"... Ezzel nekem annyi a bajom, hogy ilyen erővel a Windows-os munkaállomásról is letörölhetjük a vírusirtót, hisz "úgysem járunk olyan oldalakra"!
-
dragon1993
őstag
Android 4.3 azért hozott pár újdonságot, ami visszafele max Support Libraryvel érhető el.
-
vicze
félisten
Driver az pláne nincs.
Allwinner és Rockchip-es cuccokhoz már rég jönnek a 4.4-es hivatalos ROM-ok, folyamatosan frissülnek a kicsik is. Nem számít mekkora a gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged