- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
iMaverick #39 üzenetére
Míg a windowsos munkaállomás állandóan interneten van, az okostelefonom napi kb. 3x1-2 percet és valóban megválogatom mit töltök le, inkább csak szinkronizálok.
Ha valós lenne az a fenyegetés, amit említettél, talán gondjaim lennének a jelenlegi verzióval (és másnak is), de egyszerűen nagyon jól működikNem azt mondom, hogy felesleges az új verzió, de ha jól működik a régi és tényleg semmi bajom vele, akkor nehéz vonzóvá tenni az újat. Nem véletlen, hogy az asztali gépeken is sok a "régi" operációs rendszer, ha beválik, nem siet az ember cserélni, csak ha nyomós oka lesz rá (a Win 95 és 98 ezért viszonylag hamar kikopott, míg az XP még most is elterjedt). Viszont a 4.4 nem elég "nyomós" egyelőre.
-
citkar
addikt
válasz
dragon1993 #31 üzenetére
Olvasgattam régen, nem is arra gondoltam, hogy hiába fejlesztgették, de távolról sem érzek akkora fejlődést, mint több korábbi verzióváltásnál.
Talán olyan érzésem van, hogy azon a gépen, amin dolgozom az XP is tökéletes, fölösleges Windows 7 vagy 8, mert ami kell az elfut, a többi újdonságra nincs szükségem, pedig nyilván van fejlődés, más tevékenységnél szükségem is van rá...na a telónál még nincs ilyen tevékenységem, de persze idővel lehet, hogy lesz. -
citkar
addikt
Valahol olvastam, hogy hozzáférhető minden a MediaTek részéről (igaz nem túl régóta), de már nem találom a cikket.
Talán erre emlékeztem, szóval, hogy pontosítsak: az első fecskéket követően jönnek a többiek.
Bár én még nem érzem szükségét, hogy mindenképp az fusson a telefonomon, sok előnyt (vagy inkább semmit) nem nyújt számomra. -
citkar
addikt
Van driver, azért nincs sok 4.4-es Android a sok MTK-s telefonokon, mert nem vesződnek vele, elég stabil a 4.2 is, nincs vele baj, egyszerűen nincs jelentős előnye a 4.4-nek, hogy sok "kis" gyártó foglalkozzon vele. Majd később rukkolnak elő újabb verzióval, ha valós igény lesz rá, de amíg a 4.2 teljesen megfelel, szinte semmiben nem szenved hiányt (és nagyon satbil), nem erőltetik a gyártók (ami nem az MTK hibája).
Nekem pl egy okot sem mutatott a 4.4, amiért hiányolnám.
-
citkar
addikt
válasz
Namelesske #4 üzenetére
A két magosak nem voltak olyan gyorsak, de nem volt jelentős problémája, a 4 és 8 magosoknál meg alapvetően semmi baj sem volt a sebességgel, lehet Téged átvertek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged