- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujvendeg
tag
válasz
Juhaszatti #41 üzenetére
Tisztelt Vitapartnerem. Téved. Kimovil.com Független oldal. Fent, jobb sarok: Search - ide be tetszik írni
a telefon pontos nevét, s egy egész oldalban minden műszaki és egyéb adatot elolvashat. Mindezt megspékelik azzal, hogy - váltakozva - 6-7, olykor tíznél több felhasználó véleményét, tapasztalatait is közlik kendőzés nélkül, úgy, ahogy a fogyasztó látja.
Továbbá van egy állandó menüpont, az oldalnak ugyanazon a részén, abból idézek az említett telefonra vonatkozóan:On Sale
Remélem, érti mit jelent ez. Ha esetleg nem értené, a menüpontban ez olvasható, magyarra fordítva:a nevezett telefont 2015 januárjában dobta piacra a gyártó, és (On Sale) - jelenleg is gyártás alatt van, magyarul a Samsung igenis gyártja ezeket a készülékeket a mai napig.
Ön valószínűleg az a típus, aki - ne adja Isten, hogy ilyen előforduljon - egy esetleges műtét esetén a sebészét is kioktatná, hogy mi a teendője. Az ember nem azért fektet bele fél évtizedet egy bizonyos, igen szerény tudásmennyiség megszerzésébe, hogy utána mások csuklóból kioktassák.
Egyébként semmit nem vitattam el a Samsung-tól, sőt jeleztem, hogy számos típusát használtam a Samsungnak. Csupán az voltam bátor kijelenteni, és ezt most is tartom, hogy - kizárólag mobiltelefon-gyártásban - egyáltalán nem innovatív a cég, az pl. hogy minimum tíz féle Samsung-típust tíz méterről össze lehet téveszteni, nem az ipari formatervezés netovábbja. Az pedig de facto nem igaz, hogy a Huawei nem Leica lencséket használ. Ez akkora ostobaság, mintha valaki azt állítaná, hogy egy tingli-tangli cég fizet az Audinak, s ezért az ócska gyártmányain viselheti az Audi emblémáját. De tessék csak okosabbnak lenni nálam, én tényleg szerény tudással rendelkezem, s ezt be is látom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az árbevétel az első negyedévben valamelyest, az üzemi nyereség viszont drasztikusan visszaesett a Samsung előzetes pénzügyi jelentése szerint.
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Mobil flották
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Assetto Corsa EVO
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest