- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Normális alkalmazásra valóban én sem emlékszem, csak néhány benchmarkra.
Azért volt furcsa, mert tényleg az olvasók nagyrészének az jött le, hogy a Llano egy Athlon 2 + erős IGP, de akkor tudni lehetett, hogy ez egy APU, amiről ha van akár 1 db diagram, ami megmutatja a benne rejlő potenciált, már más lett volna a leányzó fekvése. -
MongolZ
addikt
válasz
Apollo_21 #68 üzenetére
Félreértettél, én nem azt akartam mondani, hogy az egyik rossz, a másik jó, hanem hogy egyszerűen nem lehet őket összehasonlítani 1 tényező alapján. Nem hiszek ebben a "játékra AMD, munkára Intel" filozófiában (még akkor is, hogy ha sok program részesíti előnyben pofátlanul az Intel processzorait az AMD-kkel szemben, lásd Intel C fordító).
A játékok többségénél meg egyébként is VGA limit van általában még egy x2-x3 mellett is, nagyfelbontásnál.dezz: E miatt csodálkoztam, hogy a Llano-s ph tesztben nem voltak OCL/OGL tesztprogramok, arra való hivatkozással, hogy nincs konkurens...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest