- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tn90
csendes tag
Hát, nemtudom, volt már nekem egy kis mini erősítőm, e**y-ről vásárolt (kínai) STA-540A végfokkal szerelt változat. Ha a hangját kellene jellemeznem: azért az árért (4500 Ft újonnan
) naggyon jó kis erősítő. Igaz a Pioneer A-223-asom mellett labdába sem rúghat, de pc-hez, háttérzenéhez (jó tudott hangosan is szólni, elvileg 2x22W-ot tudott 0.1% THD-val) sokkal jobb volt mint a pc-hangfalak erősítője.
Szóval ezek sem lehetnek olyan rosszak... -
tn90
csendes tag
Hát, nemhinném hogy zajos lenne, mert ha raknak bele megfelelő méretű kondit, meg szívótekercset, akkor utána négyszögjelről is mehetne az egész. Ha megnézel egy komoly hálózati erősítőt láthatod hogy ott van benne a trafó után a szűrőkondik, és mégis tudnak az erősítők 90-95dB-es jel-zaj viszonyt már lassan 40 éve...
ha valami nagy hülyeséget írtam le akkor légyszi ne kezdjetek el egyből oltani, biztos van olyan dolog amihez meg én értek jobban, mégsem húzom le a hozzá kevésbé értőket
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest