- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
válasz
hypno skate #38 üzenetére
Nekem tetszik a megoldás (különösen a kártyahelyre szerelhető). A retro erősítőkről nekem nincsenek olyan szép emlékeim (a 1015-ről, ill. a Vidi 6363-ról legalábbis semmiképpen sem, az Orion SE260-at csak futólag hallhattam, az nem volt rossz), én továbbra sem ítélkeznék, amíg nem hallottam ezeket. Szvsz. örömteli, hogy a "klasszikus" sztereó ezáltal talán többekhez juthat el, mert azt látom, hogy elérhető árú sztereó híjján -vagy mert sokan idegenkednek a használt cuccoktól- azok is gagyi egybeötpontegyet birtokolnak, akik valójában csak zenét szeretnének hallgatni.
Off: DC3010-em volt, szerintem borzalmasan szólt (persze akkor tetszett).
@(#40) csib41: Egy autós erősítő lényegesen egyszerűbb szerkezet. Nem mellesleg 16W sok esetben bőségesen elég (lsd. csöves erősítőcsodák kimenő teljesítménye)
-
Telefunen
őstag
válasz
hypno skate #22 üzenetére
Egészen biztosan nagyobbat, de azért nem vennék rá mérget hogy jobb is (bár azt még konkrétan nem hallottam).
Egyébként pedig miért lenne összegányolt? Most hogy szinte mindenkinél a számítógép az elsődleges forrás, ez egy elég ésszerű megoldásnak tűnik. Közeltéri hallgatózáshoz, vmi. kissebb faja dobozzal ideális lehet. Talán még jól is szól, elvégre a T-ampot sem tartják rossznak.
@(#22) hypno skate: Ilyen klassz Nad lemezjátszó és erölködő mellé egy Vidi DC?
-
MZperX75
addikt
válasz
hypno skate #25 üzenetére
még ilyennel keztem egy rádióerősítővel
Hát nézőpont kérdése 94-ben végeztem, mint 601sz.elektrónika műszerész technikus.
HS500 boleró,HS511,HS288-as hanládákkal!
PioneerCT506-deck+AiwaF220 deck+Technics SBX-626 3fejes Deck+Pioneer ortofon hangszedős lemezjátszó+Sony cd volt a gyüjteményben!+rengeteg erőlködő,elég korán szocializálodtam ezen a fronton,+épített erősítő+épített hangládák keresztváltokkal,régen volt,most már nem foglalkozom ilyenekkel....
így 36évesen! tulajdonkép ,pont aktuális lenne megint egy jó sima mezei szereó erölködő,valami egyszerő(jamo) 100/150-es ládákkal!
5.1is jópofa dolog! De majd körül nézek sok lóvét nem költenék rá ! -
banhammer
veterán
válasz
hypno skate #25 üzenetére
Régi Orion TV ér?
Mert akkor én is láttam... -
MZperX75
addikt
válasz
hypno skate #22 üzenetére
sokkal nagyobbat! (volt olyanom is)
-
válasz
hypno skate #12 üzenetére
Bele kell húzni a házba a banándugót egy lyukas hátlapi takarólemezen át, és belülről csatlakoztatni. Nem mobil, de nem zavaró. Mellesleg a táp is így megy be.
Meg jók ezek asztalon is önállóan, ezért is kár a funkciótlan USB-ért!
-
Daywalker
addikt
válasz
hypno skate #12 üzenetére
De, oda kell betenni. Hátul kell csatlakoztatni a kábeleket és kihúzod a házból ott, ahol van hely. Előre kilógatva a hangfalkábelt baromi rondán nézne ki.
banhammer: erősítő. Fogsz két passzív hangfalat, rácsatlakoztatod és szólnak (feltéve, hogy valamit a bemenetére is kötsz
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest