- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
bigdigit #1342 üzenetére
Igen Vodás vagyok. A szoftver XEH- magyar független, és DS a telefon. Még másik kártyával nem próbáltam. Az egyik slot függő szokott lenni, a másik független. Na most, ez egy friss gyártás, így arra gondolok, nem volt idejük még belepiszkálni, így igen full független.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
bigdigit #1317 üzenetére
Én nem fizetek ki előre semmit, mert azt tapasztalom, hogy akkor még később jön meg általában, mire feldolgozzák, hogy beért a pénz, stb.
Olyan webshopból azonnal lépek is ki, ahol előre kell utalni bármit is. Ha meg olyan nagyértékű a cucc (pl. millió Ft fölött) akkor elmegyek inkább érte, ha előre fizetés nélkül nem küldik. -
Ricardo
titán
válasz
bigdigit #913 üzenetére
"ha nincs töltő-..."
Bámulatos. Nem adnak töltőt az új telefonhoz, mert környezettudatosak vagyunk. tartsd meg a régit, azzal kíméled a környezetet. Természetesen ebben az esetben kevesebbért vesszük áta régi telefonod.
akooos: Az a gáz hogy a régi árából levonják. Igazán gavallérok.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
bigdigit #721 üzenetére
Azt nem kell visszaadni. Viszont emiatt (anno sok visszaélés volt, teló megvesz, füles átvesz, majd teló visszaad) a vásárlástól számítva 1 hónap múlva kapod meg az ajánsékot postán. Sőt azt is el tudom képzelni, hogy regisztrálni kell hozzá majd. (Tavaly nem kellett.)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bigdigit #610 üzenetére
Westend SES.
Megkérdeztem, hogy működik a készülék beszámítás. A patika S20U telefont 180-ért vennék be +40eFt extra. Szóval 220.
Az mondjuk vicc, hogy ha belemész, akkor egyből ott is kell hagyni a telefont... nem elég akkor leadni, amikor mész átvenni az újat.
Mondták, hogy bármilyen kaki nyomógombosat bevesznek 40-ért, szóval nem csak szolgáltatónál lehet olcsóbban megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest