- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
TomRiddle #1169 üzenetére
Engem az s10+ előrendeléskor utolsó nap hívtak vissza, pedig jóval előbb kértem visszahívást. Akkor nem lehetett online rendelni az 512-est, csak visszahívásos alapon. Nos, utolsó nap nemsokkal este 6 előtt hívtak, majd amikor közöltem, hogy én azt szeretnék, közölték, hogy az nincs, várjam meg amíg az oldalon is kint lesz. Mindez az előrendelés utolsó óráiban. Szóval így igazából nem 8s lehetett előrendelni. Néhány nap után megjelent az online felületen, akkor rendeltem meg. Majd később írtam a telenornak, hogy ez nem az én hibám stb. Majd a samsungnak is a teljes történetet ahonnan az jött vissza, hogy a membersben regisztráljam az igényem és meg is kaptam az ajándékot. Szóval no para.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
TomRiddle #1169 üzenetére
Én online adtam le mert előfizető vagyok rég. Azt visszaigazolták, facebookos ügyfélszolg nyugtatgatott hogy a telenor előrendelőinek biztosítják az ajándékokat így ha előrendeltem jut, ettől függetlenül parázom hogy 26-a hitegetés, a kiszállítás dátuma jan26-feb2 között, számla is csak az után lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest