Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Schuler888 #26 üzenetére
Fold4-re? Elavult konstrukció, összehajtva vastag. Már mindenki a magától szétcsúszok telefonra csorgatja. Enged el, lépj tovább.
Az s21-hez is szoljak pár szót, örülök hogy mi 10T vettem fél áron.
-
Schuler888
senior tag
Egyebkent lassan azt erzem hogy a csucstelefonok mar nem barkinek keszulnek, hanem annak akiknek tenyleg munkaeszkoz, mint anno az os-okostelefonos idoszakban, ekkora szamitasi teljesitmeny meg ram... cserebe csillagaszati arak, az atlagembernek a kozepkategoria mar egy ideje boven tobb mint eleg..
-
Fitzgerald
veterán
Akkor az idei évet még megpróbáljuk kihúzni a közel 3 éves, de még mindig hibátlan S9+ -al, aztán jövő év elején jöhet helyette egy Note 20 Ultra, az S21-et meg kenjék a hajukra.
-
Juhaszatti
addikt
Az S10e bukása után erre nem sok esélyt látok. Pláne hogy a piac is a nagyobb felé tendál. Nem véletlen hogy az "e" variánst a következő évben már az Ultra váltotta a palettán.
Az új iPhone-ok közül is a Pro Max megy legjobban, pedig később jelent meg, mint a normál méretű változata. -
ronson88
aktív tag
válasz
MarkCsiha461 #3 üzenetére
Ezek után igazán lekoppinthatnák az i12 Mini méretét is és akkor lehetne egy S21e is, kb. 20 mm-rel kisebb méretben, mint a legkisebb S21.
-
Thom!
veterán
S21/+ kamera 0 fejlődés
S21 Ultra viszont rendben van nagyon
Samsung sikerült elcseszni ezt is 🤣🤣 -
Doki42
őstag
Azt hiszem rossz irányba tart a mobilvilág....
-
Csabyka92
csendes tag
A kijelző felbontása biztosan nem 1080 x 2400? (S21)
Egyébként S10e-ről most sem érzem azt az érzést, hogy el kéne égetnem kb. 250 ezret ennek eladása után, mert sok szempontból visszalépés, ár/érték arányban már hamarabb vennék iPhone-t (pedig még sosem tettem, S4 mini, A3, S6, S7, S10e sorrendben csak Samsungot vettem az elmúlt években), szóval nem igazán tetszik az irány globálisan sem, de a Samsung kapcsán külön fájó, hiszen nagyon kedvelem a cég termékeit, de durván magas polcra került az árcédula. A másik két testvérmodell nekem nem is szempont, már a 70mm+ szélességű, hosszúkás telefonok is eléggé értelmezhetetlenek, tokban kb. külön farmert kell varratni hozzájuk, egykezes használat meg felejtős... (a cégtől kaptam egy Redmi Note 9-et, az is egy igazi péklapát, nem beszélve a közel 200g-os tömegről)
-
aujjobba
addikt
válasz
gyonyoruwok #28 üzenetére
Mennyit fogod tapogatni a hatlapot? Nem kotozkodok, komolyan. Ha tok nelkul hasznalod a telefonjaid vedd ugy nem szoltam.
#25 daniel909: ugy olvasom adaptiv a frissites, nem folyamatosan 120hz-en hajtja. Igy javulhat az uzemido (vagy inkabb kevesbe zuhan le).
-
Yeffy
veterán
válasz
MarkCsiha461 #3 üzenetére
rotfl ehhez is, meg az egesz bemutatohoz
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Schuler888 #26 üzenetére
Érthető, sokan használják még.
Én 2x szívtam meg eddig haldokló Micro SD kártya miatt, rengeteg fotóm és emlékem lett oda. Nem szeretnék a telefonomban többet ilyet látni, pedig most az S10-be tehetnék még. -
szami777
addikt
Samsungos vagyok. Gondoltam ha jó lesz az s21, a mostani s10em helyett jó lehet, de még csak kísértést sem erzek. A micro sd kartya elhagyása hiba volt, a töltési sebesség meg konkrétan ugyanannyi maradt, 2 év alatt nem tudták pár wattal feltolni...
A qhd+ prémium külső meg a széria védjegye volt. Eddig
Sajnálom. -
gyonyoruwok
tag
válasz
Linkin1994 #16 üzenetére
el tudom képzelni, mennyire prémium tapintású az a műanyag hátlap. megfogdostam múltkor a sima Note 20-at. inkább olcsónak érződött, nyilván. pedig nem az
de legalább ezek sem, és felbontásban is visszaléptünk. remélem rekord eladásokat produkál majd
ötletem sincs, hogy lett válasz -
joey04
titán
válasz
Juhaszatti #22 üzenetére
Ha az új exynos tudna valamit villantani, meg a kamerákat sikerült kijavítani, és még az ujjlenyomat-olvasó is korrekt lett végre, akkor az ultra érdekes lehet.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Juhaszatti #22 üzenetére
Ha majd jovore valtok fold4re, nagyon nem leszek boldog microSD port hianyanak
-
daniel909
addikt
iphone userként unalmasak ezek a csúcs droid bejelentések. mindig ugy jelentik be mint a megváltót... a valóság meg mindig több sebből vérzik. kezdjük a procival... az s20ultra gyengepontja pont az exynos volt a snapival szemben.... akkor a teló orrnehéz volt.... lemerült fél nap alatt 120 hz-en stb!
ez is egy újabb szutyok lesz, nagy ígéretekkel de mögötte nem lesz sok. ráadásul a dizájn még a véleményem szerint nagyon nagyon csúnya is. -
Juhaszatti
addikt
Uj SoC, ami egyébként komoly előrelépés, nem az ereje miatt. 1-2 szoftveres extra, Pen támogatás, vélhetően jobb kamera az Ultra esetén.
Kisebb felbontás ha nem az Ultrát nézzük, - Micro SD, - töltő. Műanyag hátlap és új design, amiknek a megítélése szubjektív. Kb ennyi a különbség az előző szériához képest, ami hirtelen eszembe jut.Egyértelműen nem éri meg az előző szériáról váltani, de ez szerintem kb az S5-S6 ugrás óta minden évben így van.
-
dilajoska1
őstag
Hát a leírtak alapján ez most nem lett valami nagy durranás. A kamera kialakítása sem tetszik.
-
joey04
titán
Nagy kópé ez a samsung
-
marcarc
senior tag
megöregedtem, pisztollyal sem tudnának rákényszeríteni :D
-
aujjobba
addikt
-
Linkin1994
senior tag
válasz
LittleLombax #11 üzenetére
+töltési sebességben sem sikerült fejlődniük
-
szekra
addikt
válasz
Schuler888 #8 üzenetére
Pont ez alapján írtam, "kellemes" tapintású műanyag elég szubjektív dolog, a lényegen ez nem változtat.
-
Noukoum
veterán
Hát gratulálok a műanyag hátlaphoz, eljutottunk idáig is. Emlékszem a poco f1-nél mennyien fikázták a műanyagot, na tessék. “A műanyag nem prémium”. Hát gondolom ez sem az 300+ezerért. Nem csodálom hogy túlságosan nem reklámozzák, mert hogy adod be a népnek hogy ami 5 évig nem volt prémium az mától az. Persze nyilván ki van számolva excelben a dolog, meg minden de azért az elgondolkodtató hogy a híresen legpofátlanabb applenél is üveg a hátlap mindenhol..
Én örülök neki, ahogy szerintem a többség is fog. De néhány fórumozó most magába nézhetne egy picit.Amúgy a telefonok tök jók, szerintem szépek. Szebbek mint tavaly szvsz. És teljesen vállalhatóak árban is, nyilván iphone-hoz van árazva minden szempontból.
-
aujjobba
addikt
Mindig azt mondjak az iPhone meregdraga meg statuszszimbolum, most eljutottunk oda, hogy a csucs droidok is pont annyiba kerulnek.
Anno ude szinfolt volt peldaul a OnePlus, kivalo keszulekek csucs hardverrel, szuper OS-sel, de mostanra ok is ugyanebben a ligaban jatszanak, az arakat tekintve. -
vasi89
őstag
az Ultra pedig tud olyan extrát, amit még eddig telefon nem tudott.
igen, félmillió forintért nincs töltő és műanyag a hátlap szóval tény, hogy egyik gyártó sem ekkora tróger mint ők. szívből gratulálok, zseniális üzletpolitika. -
LittleLombax
csendes tag
Az S21 és a 21+ szerintem hihetetlen szépre sikerült, bár ez nyilván szubjektív. A tudás lista azonban nem valami lehengerlő, a Xiaomi úgy jön fel mint a talajvíz, tudás és eladások terén is, arról nem is beszélve hogy már az UI-juk sem ronda. Az Ultra valóban jó lett, az árán szerintem senki nem lepődött meg. De ez az S Pen megoldás ezzel a kinyitható tokkal számomra nagyon gagyi hatást kelt valamiért, de nem is ismerek konkrétan olyan embert aki szereti a kinyitható tokokat. Kíváncsi leszek a fogadtatásra.
Ps. Én személy szerint üdvözlöm a műanyag hátlapot. -
enginev3.0
félisten
Pár éve vettem lowcost autót 470ezerért
-
lolal
senior tag
Gyökerek
-
szekra
addikt
Tejfölös doboz 330k-ért
-
nozs23
addikt
Szerintem ennyire gyenge update meg nem volt az S vonalon. Raadasul az anyaghasznalat meg felbontas meg gyengebb mint tavaly. Tehat gyakorlatilag van egy masabb hatlap meg egy uj SOC?
-
MarkCsiha461
tag
Műanyag hátlap
Besz@rás...Egyszerre hagyták el a töltőt és MicroSD-t is.
-
aujjobba
addikt
Ezek allandoan szellel szembe hugyoznak.
Hogy is volt? Nalunk kapsz toltot is, mert alapveto tartozek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Politika
- LEGO klub
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest