- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
Cyberpunk #48 üzenetére
bármivel nem fogod tudni kezelni a kapacitív kijelzőt
Az ujjam mindig "kéznél van".
És szerintem ez tökéletesen elég. Már csak azért is, mert a kapacitív kijelzős telefonok szoftverét is ujjal való használatra írták.
A probléma inkább az, hogy sok rezisztív kijelzős telefont is így próbálnak marketingezni. Manapság ha meglát az ember egy érintőkijelzős telefont (nem PDA-t), akkor nem az ugrik be neki, hogy "na előkapom a stylust, és nekiesek", hanem rögtön ujjal babrálja. Köszönhető ez annak, hogy a rezisztív kijelzős telefonok szoftverét is már úgy írják, hogy nagy ikonok/gombok vannak benne, tehát a gyártók is igyekeznek a felhasználót az ujjal való használat felé terelni, még akkor is, ha ez - szerintem - tök kényelmetlen (pl. egy 5800 esetében).
-
tibz03
őstag
válasz
Cyberpunk #44 üzenetére
Ki a frász akar ceruzával bökdösni egy telefont?
Jó, tudom, nem kell válaszolni: te.
Másrészt lehet bökdösni a kapacitívet is ceruzával, ha van ilyen fakír természetű egyén, hogy neki ez a vágya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest