- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Nem saját vélemény, hanem ez egész biztos hogy pl. a Mohi atomerőműben _nem_ használnak Windowst hanem valemilyen linuxot (erre pontos választ értelemszerűen nem kaptam). Mivel ott voltam, láttam és megkérdeztem mikor be lehetett menni nyílt napok alkalmával ez biztos. Ettől függetlenül az ott dolgozó technikus arra a kérdésemre hogy Windowst használnak-e más atomerőművekben igennel felelt. Tehát téma lezárva, használnak ezt is, azt is: nincs egységes rendszer.
Másrészt rengeteg helyen egyeduralkodóak a win különféle mutációi mint pl. a CE-k az ATM automatákban, jegykiadó kioszk reptereken stb...
Egyébként pedig egy kis érdekesség
This is a standard Siemens WinCC or PCS7 message. Don't be worried. Doesn't give problems and is simple to fix.
This system runs under Windows XP or under Windows 2003 server.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Magisk
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest